вівторок, 06 грудня 2011 16:02

Під час Євро-2012 МНС патрулюватиме автозаправки та місця скупчення людей

Під час Євро-2012 МНС патрулюватиме автозаправки та місця скупчення людей

Під час Євро-2012 рятувальники збираються приділити значна увагу тероризму, зокрема, технологічного характеру. В Україні можливе використання хімічної, радіаційної та бактеріологічної зброї. Про це на прес-конференції заявив директор департаменту цивільного захисту МНС Василь Квашук.

- На засіданні колегії МНС було прийнято рішення посилити головні управління МНС у Києві, Донецьку, Харкові, Львові, зокрема щодо радіоактивного та хімічного захисту. Ці підрозділи додатково укомплектовані зразками необхідної техніки, — каже рятувальник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МНС готове до протидії тероризму під час "Євро-2012"

За його словами зараз працівники проходять тренінги та навчання. Останнє відбулось у Києві на автозаправці по вулиці Гагаріна.

На сьогодні в Києві є 33 хімічних підприємства, які становлять загрозу для населення. Також до зони небезпеки належать автозаправки, яких у столиці близько 300. На таких об'єктах під час чемпіонату будуть посилені заходи безпеки. Крім цього біля готелів, стадіонів та місць масового гуляння цілодобово будуть чергувати підрозділи рятувальників.

За останніх 10 місяців в Україні трапилось 3200 катастроф техногенного характеру. Пожежі завдали збитків на 330 мільйонів гривень.

Зараз ви читаєте новину «Під час Євро-2012 МНС патрулюватиме автозаправки та місця скупчення людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути