неділя, 30 червня 2019 20:00

Перший тиждень липня розпочнеться із затемнення

Перший тиждень липня розпочнеться із затемнення
Розпочинається сезон затемнень, який триватиме до 16 липня. Фото: ukr.media

2 липня відбудеться Сонячне затемнення. Перший тиждень липня не підходить для прийняття серйозних рішень. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Боріться зі шкідливими звичками, зайвою вагою і лінню. Закінчуйте стосунки, які розчарували. Прощайтеся з тими, хто завдав багато болю. Робота йтиме мляво. Хочете прожити цей тиждень без втрат і збитків, краще піти у відпустку. Розпочинається сезон затемнень, який триватиме до 16 липня".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Обставини тиснутимуть щодня. Не буде можливості самостійно приймати рішення. За вас вирішуватимуть інші. Це біситиме, але варто скоритися.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Проблеми сипатимуться звідусіль. Але ваше уміння встигати усюди стане в нагоді і дозволить вирішити усі клопоти одним махом. Провести час з коханими не вдасться. Поїздка на пляж зірветься через зміну погодних умов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сонячне затемнення 2019-го: що треба знати і чого остерігатися

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Багато чого відбуватиметься за вашою спиною. Почуватиметеся зрадженими. Ні на кого буде зараз покластися. Нарешті зрозумієте хто вам друг, а хто ворог.

Рак (22 червня – 22 липня)

Затемнення відбувається у вашому знаку. Шукайте спосіб розвантажити цей тиждень. Займіться справами, які приносять задоволення. Гроші зникатимуть з блискавичною швидкість. Кохані заставлять хвилюватися.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Найбільше проблем буде у тих, хто знаходиться далеко від дому. Закордонні поїдки та екстремальний відпочинок краще відкласти. Не час сперечатися з шефом, представниками влади і потенційними бізнес-партнерами.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Доведеться пожертвувати власними інтересами на користь батьків та коханих. Постійно відчуватимете брак коштів, ділових зв'язків і часу. З запізненням надійдуть документи, на які розраховуєте.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Обставини вимагатимуть від вас активних дії. Та й бажання не підведе. Тільки перешкод буде більше. Те, що погано продумаєте, матиме невтішні наслідки. Не намагайтеся всидіти на двох стільцях. Вчасно зробіть вибір, що для вас є важливішим.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Краще відступити від своїх переконань і глянути на все з боку. Хочете почути істину, запитайте про те, що вас турбує, у дитини. Її відповідь здивує і заставить замислитися.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Бажаєте залишитися на плаву, займіть позицію спостерігача. Не шукайте помічників. Робіть свої справи самотужки. Так буде краще. Вдасться уникнути непорозумінь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим запам'ятаються останні вихідні червня – вражаючий прогноз астролога

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Аварійні ситуації в домі заставлять вас на деякий час взяти відпустку. Доведеться розпочинати ремонт. Стежте за роботою сантехніки. Є ризик затопити сусідів. Не варто вносити застави за нерухомість. Куплене житло не задовольнятиме.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Накриє відчуття самотності. Діалог з коханими зайде в глухий кут. Захочеться утекти від всіх, читати, дивитися фільми і мріяти про майбутнє. Відмовтеся від позик. Фінансові заборгованості принесуть додатковий клопіт.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не давайте нікому повноважень приймати рішення від вашого імені. Заробітки зменшуються, витрати зростуть. Не балуйте себе обновками і не позичайте гроші, навіть близьким друзям. Гарний результат дасть нова дієта.

Українці шукають своїх пращурі, бо хочуть пролити світло на сімейні легенди. Скільки грошей потрібно, аби дослідити родовід до 7 коліна.

Зараз ви читаєте новину «Перший тиждень липня розпочнеться із затемнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути