субота, 29 червня 2019 07:00

Чим запам'ятаються останні вихідні червня – вражаючий прогноз астролога

Чим запам'ятаються останні вихідні червня – вражаючий прогноз астролога
Виявляйте милосердя до слабких і скривджених. Будьте щедрими на добрі справи. Фото: clutch.ua

Краще провести ці вихідні за спокійними заняттями, які не вимагають поспіху та метушні. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"займайтеся лише приємними справами. Не відмовляйте собі у задоволенні. Відкладіть інші роботи до понеділка. Це дні спогадів. Віддайте шану предкам. Згадайте кращі родинні традиції. Виявляйте милосердя до слабких і скривджених. Будьте щедрими на добрі справи. Відмовтеся від походів у казино чи ресторан. Пошуки пригод матимуть неприємні наслідки", - говорить астролог.

Овен

З грошима проблем не буде. Можливі неприємності на ринку та у крамницях. Ви можете придбати речі сумнівної якості.

Тілець

Попрацюйте у ці вихідні. Варто докласти зусиль для покращення свого матеріального становища. Добра робота буде гідно оцінена.

Близнюки

Розриватися між публічною діяльністю та особистим життям не слід. Визначтеся, що зараз для вас є найважливішим. Інше нехай зачекає до понеділка.

Рак

Організуйте для сім'ї культурну програму на вихідні. Насолодіться спогляданням шедеврів мистецтва. Доведіть коханим своє особливе ставлення до них. Навіть невеликий подарунок або знак уваги оживить ваші стосунки.

Лев

Дитячі пустощі зіпсують не лише ваш настрій. Доведеться підраховувати збитки. Додаткового прибутку не очікується.

Діва

Вам щаститиме. Надійдуть неочікувані прибутки. Знайдеться необхідний товар. І ціни на нього цілком вас задовольнятимуть. Суботній вечір проведіть з дорогими людьми. Зателефонуйте літнім родичам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сонце чи дощ: в яких регіонах варто очікувати грози

Терези

Ваші фінансові можливості обмежені. До того ж є небезпека втрат через неуважність. Пильнуйте за гаманцем. Забуті та втрачені речі назад не повернуться.

Скорпіон

Відкладіть придбання престижних речей. Переплата за марку техніки чи одягу не виправдає себе. Ставтеся скептично до обіцянок. Поява нового партнера не віщує безхмарного майбутнього.

Стрілець

Не віддавайте людям у користування свої речі. Вони повернуться пошкодженими. Майте запас грошей на здійснення ремонтних робіт.

Козеріг

Гроші надходитимуть вчасно. Але їх постійно не вистачатиме. Пошукайте постійне джерело фінансового відтоку. Утримуйтеся від критичних зауважень на адресу милих. Не насміхайтеся з їхніх звичок чи переконань.

Водолій

Тиждень видався вдалим. Матеріальних проблем не буде. Дозвольте собі відпочити від буденного клопоту. Розкажіть обранцям про свої почуття, але не поспішайте обговорювати плани на майбутнє.

Риби

Доведеться обмежити себе у витратах на розваги. Бесіда з коханими та родичами зайде у глухий кут. Поступатися доведеться саме вам. Та злагода у родині цього варта.

2 липня станемо свідками сонячного затемнення. Астролог розповіла, що треба знати і чого остерігатися.

Зараз ви читаєте новину «Чим запам'ятаються останні вихідні червня – вражаючий прогноз астролога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути