Ексклюзиви
четвер, 25 вересня 2008 15:33

Переодягнутий в жінку педофіл ґвалтував дітей перед камерою

В Україні заарештовано чоловіка, який звинувачується в серійних зґвалтуваннях підлітків. Педофіл переодягався в жіночу сукню і разом з сином знімав злочини на відео. В очікуванні суду 51-річний будівельник з міста Черкаси знаходиться під вартою.

За даними слідства, обвинувачений декілька місяців підряд ґвалтував малолітніх, знімаючи свої "розваги" на відео. Записи він потім розраховував продавати через інтернет.

Проглядаючи відеокасети, вилучені у немолодого збоченця, оперативники не могли повірити своїм очам. В огидних кадрах фігурували зовсім маленькі діти, деяким з них ледве виповнилося шість років. А поряд з ними знаходився "головний герой і режисер" дитячого порно - в панчохах, спідниці, парику і з бездоганним макіяжем.

"Затриманий працював будівельником і раніше вже був судимий за зґвалтування", - говорить начальник Центру громадських зв"язків в Черкаській області Наталія Таран. Після звільнення з в"язниці педофіл разом із сім"єю переїхав до Черкас. Там у підвалі свого будинку він і обладнав порностудію. Всі жертви педофіла були з неблагополучних сімей. Розрахунок цілком зрозумілий: таким дітям батьки приділяють менше уваги, а тому вони швидше довіряться незнайомому дядькові за жменьку цукерок.

Вийти на маніяка вдалося після того, як одна з постраждалих дівчаток поскаржилася на нього бабусі. Перелякана жінка звернулася в міліцію.

Будівельника спочатку затримали, але рішенням суду відпустили під підписку про невиїзд. Проте на наступне засідання обвинувачений не прийшов, і тоді його оголосили в розшук.

"Півроку підозрюваний ховався в Києві, його місцезнаходження було нам невідомо, поки збоченця не підвела пристрасть до вареників, - продовжує Наталія Таран. - Щоб покуштувати улюблену страву, він повернувся до Черкас, де його і впіймали". Сологубу інкримінують статтю 301 ч.3 КК України (виготовлення, збут і розповсюдження порнографії). Йому загрожує від трьох до семи років в"язниці, повідомляє NEWSru.ua

Зараз ви читаєте новину «Переодягнутий в жінку педофіл ґвалтував дітей перед камерою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути