пʼятниця, 07 листопада 2008 16:23

Перед вбивством зірка "Дому-2" зблизилися з російськими олігархами

Перед вбивством зірка "Дому-2" зблизилися з російськими олігархами
Двомісячне розслідування гучного вбивства моделі Оксани Аплекаєвої призупинилося, хоча нишпорки все наполегливіше заявляють про мафіозну підоснову злочину. Таємнича смерть колишньої учасниці реаліті-шоу "Дом-2" могла бути розправою над небажаним свідком кримінальних "забав".

Слідчий відділ по місту Істра при прокуратурі Московської області продовжив на місяць термін розслідування кримінальної справи про вбивство зірки "Дому-2" Оксани Аплекаєвої. За цей час співробітники правоохоронних органів повинні будуть закінчити всі намічені заходи, повідомляє "Росбалт" з посиланням на джерело в слідчій групі.

Якщо до 5-8 грудня у слідчих не з"являться нові докази або відомості про злочин, то розслідування, швидше за все, буде припинено "за неможливістю встановити осіб, що підлягають притяганню до кримінальної відповідальності". Поки ж серйозних зрушень в розкритті вбивства немає, а у всіх підозрюваних є залізне алібі.

Як пояснили слідчі, за два минулі місяці вони так і "не встигли здійснити весь план намічених заходів". Зокрема, ще не всі свідки допитані, а також не вивчені всі обставини справи, зокрема з використанням спеціальних технологій.

Відпрацювавши декілька версій, які, здавалося б, ведуть до передбачуваного вбивці, слідчі знову повернулися на вихідні позиції.

Проте, оперативники все визначеніше говорять про обставини загадкової смерті моделі. За їх даними, дівчина загинула, ставши свідком якихось подій, які відбулися на одній з вечірок. Буквально днями нишпорки дізналися, що це було "закритий захід для особливих персон". Саме так подібні вечірки іменувала сама Аплекаєва, а також її друзі.

Знайомі дівчата на допитах категорично відмовляються навіть натякнути, що це за особливі персони. "Ми можемо тільки здогадуватися, що це були за закриті заходи, - обережно говорять оперативники. - Схоже, статус людей, що брали участь в таких вечірках, не дозволяє навіть згадувати про них". Згідно з припущеннями слідчих, мова може йти як про босів кримінального світу, так і про олігархів або представників владних структур.

Зараз ви читаєте новину «Перед вбивством зірка "Дому-2" зблизилися з російськими олігархами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути