четвер, 25 вересня 2008 14:24

Пейлін досягає висот завдяки ритуалу свого пастора (ВІДЕО)

 

Сьогодні, 25 вересня, YouTube оприлюднив відеоматеріал, на якому губернатор штату Аляска Сара Пейлін три роки тому у своєму рідному місті Анкорідж була благословенна кенійським пастором, який молився за її захист від чаклунства, у зв"язку з боротьбою політика за вищу посаду.

"Давайте, говорити з Богом про цю жінку. Ми просимо, збережи її від Сатани", говорить єпископ у той час, як два служителі розмістили свої руки на плечах Пейлін. "Покажи їй шлях, мій Господи. Дай гроші для здійснення її шляху, для кампанії в ім"я Ісуса. ... Використовуй її, щоб навернути цю націю на інший шлях."

На відео видно, як Пейлін стоїть перед єпископом Томасом Муті (Thomas Muthee) в місцевій церкві "Assembly of God", тримаючи свої руки відкритими, доки він просить Ісуса захистити її від "усіх форм чаклунства". Пейлін нічого не говорить і тримає свою голову схиленою протягом всього благословення.

У червні 2008 року під час візиту до церкви, Пейлін поговорила з кенійським пастором і розповіла групі молодих місіонерів, що молитви єпископа Муті допомогли їй стати губернатором Аляски.

Представник президентської кампанії республіканця Маккейна відмовився коментувати це відео. А прес-секретар Сари Пейлін Марія Комела повідомила, що Пейлін відвідує різні церкви і не вважає себе приналежною до даної церкви - церкви п"ятидесятників.

Як відомо, Сара Пейлін, губернатор штату Аляска, зараз бореться за пост віце-президента США від республіканської партії, повідомляє Associated Press.

Зараз ви читаєте новину «Пейлін досягає висот завдяки ритуалу свого пастора (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути