середа, 19 червня 2019 14:35

Павелко "нокаутував" Суркіса: УЄФА відхилив апеляції в "справі Мораеса"

Павелко "нокаутував" Суркіса: УЄФА відхилив апеляції в "справі Мораеса"
Натуралізація форварда збірної України Жуніора Мораеса визнана правомірною

Натуралізація форварда збірної України Жуніора Мораеса визнана правомірною. УЄФА не задовольнив апеляцію з боку Португалії та Люксембургу, інформує Sportarena.

В "справі Мораеса" це вже друга перемога Української асоціації футболу. 3 травня 2019 року на стадії першого розгляду протестів Люксембургу та Португалії УЄФА вже виніс рішення на користь України.

Тоді португальська федерації повідомила, що оскаржувати рішення не має наміру, а Люксембург заявив, що таки буде домагатися визнання натуралізації Мораеса незаконною і вимагати зарахувати Україні 2 технічні поразки в матчах відбору на Євро-2020. За підсумком обидві федерації подали апеляції.

Президент УАФ Андрій Павелко тоді запевнив, що Україна буде боротися за Мораеса до останнього і повністю впевнена в своїй правоті.

Паралельно, стало відомо, що інформацію про натуралізацію Мораеса федераціям суперників збірної України зливали "люди Суркіса". Такі дані озвучив журналіст і автор футбольного проекту "ТоТоТаке" Сергій Болотников.

"Дуже підозріло виглядає той факт, що португальські журналісти, люксембурзька преса накопали такі деталі про Мораеса. Вже була інформація, що вони отримали анонімний лист від когось. Але у мене є інформація, не підтверджена, від моїх джерел, що це з боку людей братів Суркісів підлили масла у вогонь", - розповів він.

Суркіси пішли на це, щоб очорнити імідж діючого президента ФФУ Андрія Павелка та його команди, припустив Болотников.

Пізніше цю інформацію (вже на стадії апеляційного розгляду "справи Мараеса") підтвердив футбольний журналіст Ігор Бурбас.

"Після позову "Динамо" проти ФФУ вже юрист Суркіса пані Жуковська тиждень обробляє членів апеляційного комітету УЄФА впаяти її ж рідній Україні 2 технаря у справі Мораеса. Рішення завтра", - повідомив вчора він у своєму Твіттері.

Таким чином, Андрій Павелко в черговий раз "нокаутував" братів Суркісів. Останні вже протягом року не залишають спроб дискредитувати президента УАФ навіть ціною нівелювання заслужених перемог Національної футбольної збірної.

Зараз ви читаєте новину «Павелко "нокаутував" Суркіса: УЄФА відхилив апеляції в "справі Мораеса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути