Ексклюзиви
пʼятниця, 28 грудня 2007 13:01

Патаркацишвілі зніме свою кандидатуру за день до виборів

Патаркацишвілі зніме свою кандидатуру за день до виборів
 Заява підприємця Бадрі Патаркацишвілі про відмову балотуватися в президенти Грузії вже готова, проте вона буде направлена у Центрвиборчком 4 січня - за день до голосування.

Сам штаб, як заявив його співробітник Гоча Джоджуа, продовжить роботу. Правда, в якій формі вестиметься ця робота, поки невідомо.

27 грудня Бадрі Патаркацишвілі заявив, що готовий зняти свою кандидатуру і подати відповідну заяву у Центрвиборчком Грузії. При цьому він знов звинуватив владу країни у спробі організувати його вбивство. Підприємець висловив упевненість у тому, що "злочинний режим Саакашвілі" у будь-якому разі зазнає  поразки на майбутніх виборах.

Виступ Патаркацишвілі відбувся на тлі загострення конфлікту між підприємцем і силовими структурами Грузії. У середині грудня він розповів британській пресі, що грузинська влада готує на нього замах. У відповідь прокуратура республіки оприлюднила записи, на яких "чоловік з голосом Патаркацишвілі" намагається підкупити високопоставленого чиновника МВС Грузії.

Силовики заявили, що після виборів бізнесмен і його оточення мали намір спровокувати безлади і захопити владу. У штабі Патаркацишвілі відповіли, що матеріали, представлені прокуратурою, - фальшивка, а згаданий чиновник МВС був підісланий до кандидата в президенти, щоб організувати провокацію, повідомляє ІА "Новости-Грузия".

Зараз ви читаєте новину «Патаркацишвілі зніме свою кандидатуру за день до виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути