понеділок, 21 грудня 2009 13:14

Пасажири поїздів в тунелі під Ла-Маншем відчували себе тваринами (ФОТО)

Зупинка п"яти поїздів всередині тунелю під протокою Ла-Манш у вихідні, залишила 2 тисячі пасажирів без кондиціонування повітря на 16 годин. Компанія Eurostar повідомила, що всі пасажири були евакуйовані, однак невідомо коли відновиться рух поїздів, пише The Times.

Пасажири говорять, що вони були змушені відчути себе тваринами, залишившись в темноті без їжі, води або працюючих туалетів. Багато осіб зазнали приступів паніки у вагонах, в яких ставало все менше повітря. Ті ж, хто залишив поїзд і знайшов шлях до службового тунелю між двома коліями скаржаться, що не отримали ніякої допомоги або інструкцій.

У зупинці поїзда звинувачують коротке замикання, спричинене талим льодом і конденсацією в електричних системах поїздів. Компанія Eurostar повідомила, що її фахівці визначили проблему і заходи, що необхідні для її усунення.

В передріздвяні свята тунелем користуються більше 20 тисяч осіб на день. Зараз більше 100 тисяч осіб були змушені терміново змінити свої плани.

Тисячі обурених пасажирів намагаються дістатися своїх домівок іншими шляхами, однак через морози також були закриті деякі аеропорти і пороми в Британії і Франції. Eurostar доведеться заплатити сотні тисяч фунтів компенсації пасажирам, які постраждали від інциденту.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Пасажири поїздів в тунелі під Ла-Маншем відчували себе тваринами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути