понеділок, 06 грудня 2010 11:53

Пару закоханих крокодилів назвали принцом Вільямом і Кейт Міддлтон (ФОТО)

 

Двох крокодилів, що живуть в природному парку на півночі Австралії, назвали на честь британського принца Вільяма і його коханої Кейт Міддлтон, пише The Northern Territory News. Тваринам було вирішено дати такі імена, щоб віддати дань пошани майбутнім молодятам, а також звернути увагу на почуття самих крокодилів, які, як зазначає видання, в повному захваті один від одного.

"Закохані" крокодили поселилися в парку міста Дарвін Crocosaurus Cove близько року тому. Примітно, що до недавнього часу вони носили інші імена. Самця звали Гудіні, а його подругу - Бесс. Тепер же крокодили отримали нові імена. Чи відгукуються колишні Гудіні і Бесс на свої нові клички, не уточнюється.

Представники парку відзначили, що новоспечені Вільям і Кейт є однією з найбільш плодовитих крокодилових пар, що живуть на території Crocosaurus Cove. Протягом шлюбного сезону у них народжується до 30 дитинчат.

Вага Уільяма складає 690 кілограмів, а довжина - 4,6 метра. Вага його подруги, Кейт, досягає 110 кілограмів, а довжина складає 2,8 метра.

Британський принц Вільям і його подруга Кейт Міддлтон оголосили про заручини на початку листопада 2010 року. Одруження пари відбудеться в Лондоні 29 квітня 2011 року.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Пару закоханих крокодилів назвали принцом Вільямом і Кейт Міддлтон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути