середа, 13 лютого 2008 10:22

Партія Путіна запропонувала легалізувати підкуп виборців

Депутати Краснодарських законодавчих зборів від партії "Єдина Росія" підготували проект поправок до закону "Про основні гарантії виборчих прав громадян". Суть запропонованих красноярськими єдиноросами нововведень - узаконити передвиборну роздачу подарунків виборцям кандидатами. Цей законопроект поступив на розгляд в Держдуму.

Згідно з чинним законом кандидат позбавляється реєстрації на виборах у випадку, якщо його офіційні представники займаються підкупом виборців. На думку краснодарських єдиноросів, це нечесно, і учасника передвиборної кампанії не можна знімати з дистанції, якщо виборцям вручав подарунки не він особисто, а його помічники.

У всіх статтях закону "Про основні гарантії виборчих прав громадян", що стосуються підстав для відмови в реєстрації або її скасування, а також анулювання підсумків виборів, краснодарські єдинороси пропонують викреслити слова "...а також іншою особою або організацією, що діють за їх дорученням", повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Партія Путіна запропонувала легалізувати підкуп виборців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути