вівторок, 02 вересня 2008 15:20

Парламентарії Росії і Південної Осетії домовилися про співпрацю

Угоду про міжпарламентську співпрацю підписали сьогодні в Москві голова Ради Федерації Сергій Міронов і голова парламенту Південної Осетії Знаур Гассієв. Він очолює парламентську делегацію республіки, що знаходиться з візитом в Москві.

"Підписанням такої угоди ми підкреслили новий статус Південної Осетії, - заявив Сергій Міронов. Він визнав, що юридичне оформлення незалежності республіки "не відбудеться швидко". "Але з часом вона стане повноправним членом ООН", - упевнений спікер Ради Федерації.

Рішення Росії визнати незалежність Південної Осетії Міронов назвав "абсолютно вивіреним кроком, направленим на збереження народу". При цьому він відзначив, що "не вважає за можливе думати про подальші кроки".

Голова СФ повідомив журналістів, що підписання подібної угоди про міжпарламентську співпрацю з Абхазією "може відбутися в найближчий день", повідомляє ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Парламентарії Росії і Південної Осетії домовилися про співпрацю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути