неділя, 30 грудня 2007 15:42

Папа Римський наказав створити загони для боротьби з дияволом

Папа Римський наказав створити загони для боротьби з дияволом

Папа Римський Бенедикт XVI наказав єпископам створити загони екзорсистів, які мають боротися з сатанізмом, який набирає сили, пише The Daily Mail з посиланням на ватиканське новинне онлайн-видання Petrus.

Священиків навчать боротися з тим, що церква називає крайньою формою безбожництва. Кожному єпископові наказано мати в своїй єпархії кілька священиків, які вміють виганяти бісів.

Глава ватиканських екзорсистів, 82-річний отець Габріель Аморт (Gabriele Amorth) заявив, що нарешті знайшовся папа, який вирішив по-справжньому битися з дияволом. Аморт поскаржився, що дуже багато єпископів не відряджають своїх священиків на боротьбу з дияволом. Фахового екзорсиста дедалі складніше знайти.

Аморт також зазначив, що Бенедикт XVI має намір відновити молитву святому Архангелові Михайлу для захисту від сил зла, яка традиційно вимовлялася наприкінці католицьких мес, але була скасована в 1960-ті роки папою Іваном XXVIII, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Папа Римський наказав створити загони для боротьби з дияволом ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути