вівторок, 25 жовтня 2011 13:13

П'яний папуга в Німеччині впав в апарат з продажу квитків

П'яний папуга в Німеччині впав в апарат з продажу квитків

У Німеччині була проведена операція з визволення Кореллі - птаха сімейства какаду - з апарату з продажу квитків, повідомляє DPA. Папузі прийшли на допомогу на залізничному вокзалі в місті Флеа в землі Саксонія.

Кореллі в апараті помітив пасажир, який збирався придбати квиток на поїзд удень в суботу, 22 жовтня. Він повідомив про птаха в адміністрацію вокзалу, і на місце були викликані поліцейські. Проте представники органів правопорядку не зуміли допомогти птиці та зв'язалися з мером міста Фрідріхом Шлоссером.

У бесіді з поліцією Шлоссер згадав, що знає одного пожежного. Останньому зателефонували і розповіли про те, що трапилось. Коли чоловік приїхав на вокзал, він кинувся рятувати птицю. Поки співробітник пожежної охорони намагався дістати Кореллі з апарату, папуга встиг кілька разів клюнути його в руку.

Коли папугу дістали, стало зрозуміло, що він перебуває в стані легкого сп'яніння - перш, ніж він був поміщений у квиткову машину, його занурили в пиво, і він проковтнув деяку кількість спиртного. У даний час папуга відчуває себе нормально і перебуває в свого рятівника.

Хто саме помістив птицю в торговий апарат, залишається нез'ясованим. Поліція розслідує подію та сподівається притягти її винуватця до відповідальності за жорстоке поводження з твариною.

Зараз ви читаєте новину «П'яний папуга в Німеччині впав в апарат з продажу квитків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути