Ексклюзиви
вівторок, 26 серпня 2008 16:09

Організатори розповіли про родзинку п"ятого "Столичного автошоу"

П"яте, ювілейне "Столичне автошоу" відбудеться у Києві з 12 по 14 вересня. У заході візьмуть участь близько 50 компаній, площа виставкових площ - 4,6 тис. кв. м. Очікується, що автошоу відвідає близько 500 тис. людей.

Про це сьогодні розповіла керівник оргкомітету автошоу Ірина Міхальова.

На цей момент свою участь в автошоу підтвердили "Nissan", "Toyota", "Chevrolet", "Opel", "Mercedes-Benz", "Chrysler", "Jeep", "Dodge", "Сadillac", "Chery", "Daewoo", "Renault", "Daewoo", "TATA", "I-van" та інші. Усі учасники підготували спеціальні цінові та кредитні пропозиції. Крім того, на виставці працюватимуть представники банків і страхових компаній.

За словами І. Міхальової, у рамках автошоу буде проведено низку заходів. Наприклад, заплановано проведення "Драг Шоу" (змагання легкових автомобілів на швидкісне проходження траси), "Байк-Шоу", "Шоу ретро автомобілів". Буде споруджено спеціальний майданчик для дітей.

Родзинкою автошоу стане "Весілля на Столичному", у рамках якого на головній сцені автошоу буде проведено урочисту церемонію одруження. І. Міхальова відзначила, що молодят чекають подарунки від усіх учасників заходу. Конкурс серед охочих зіграти весілля у вересні проходить на "Русском радіо".

Нагадаємо, Столичне автошоу проводиться із 2004 року. Відвідувачі заходу можуть не лише ознайомитися із популярними моделями авто і новинками від виробників, але й здійснити купівлю за різними спецпропозиціями. Минулого року на автошоу було реалізовано 500 автомобілів, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Організатори розповіли про родзинку п"ятого "Столичного автошоу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути