Ексклюзиви
середа, 11 квітня 2007 11:54

Опубліковано список з десяти найсексуальніших жінок планети (ФОТО)

 
Жінки назвали тіло актриси Скарлет Йохансон найсексуальнішим в світі. 22-річна зірка фільму "Труднощі перекладу" очолила рейтинг, складений після підбиття підсумків голосування 5 тисяч читачок журналу Glamour.

У статті, супроводжуючій список красунь, говориться: "З формами, яким могла б позаздрити і Мерілін Монро, Скарлетт є класичним образом голлівудської красуні". Режисер Вуді Ален якось сказав про Йоханссон, що вона "злочинно сексуальна", пише The Sun.

Зірка "Міста гріхів" Джесіка Альба зайняла друге місце. Відзначимо, ця американська актриса входить в досить-таки велику кількість різних рейтингів. У списках красунь від AskMan і Playboy вона займає лідируючі позиції.

Модель Жізель Бюндхен опинилася на третьому місці. Відзначимо, колишня дівчина Леонардо Ді Капріо і обличчя виробника жіночої білизни Victoria"s Secret нещодавно представила в Мадриді власну колекцію взуття.

На четвертій позиції влаштувалася актриса Дженніфер Аністон. Заслуги зірки серіалу "Друзі" оцінили геї і лесбіянки, присудивши їй премію Vanguard Award, яка вручається знаменитостям, що захищають права геїв і лесбіянок у всьому світі.

Мати-героїня Анджеліна Джолі опинилася на п"ятому місці. Не дивлячись на критику в її адресу через декілька усиновлень, зірка фільму "Містер і Місіс Сміт" не збирається зупинятися на досягнутому. Після того, як Енджі привезла в США в"єтнамського хлопчика Пакса Тхіена, з"явилися чутки про те, що вона збирається удочерити ще і однорічну дівчинку з Чад, щоб її чорношкіра дочка Захара не відчувала себе самотньою у великому сімействі.

Шосте місце зайняла юна голлівудська актриса Міша Бартон, що стала шалено популярною в США після виходу молодіжного серіалу The O.C. Окрім акторської кар"єри, Міша займається і модельним бізнесом, серед її контрактів – співпраця з Accessorise і Morgan.

Колега Бартон по серіалу O.C. і її близька подруга Рейчел Білсон опинилася на сьомій позиції. Відзначимо, не дивлячись на те, що сім"я Рейчел завжди була тісно пов"язана з шоу-бізнесом (батько Рейчел – письменник і режисер Денні Білсон, дідусь – режисер Брюс Білсон), Білсон не мріяла стати актрисою до закінчення школи. Тільки будучи студенткою вона вирішила піти на кастінг для декількох рекламних роликів і телесеріалів.

Актриса і співачка Бейонс Ноулз зайняла восьму позицію. Бейонс, що увірвалася в світ шоу-бізнесу як учасниця популярної жіночої групи Destiny"s Child, була номінована на початку року на премію "Золотий глобус" за роль Дайани Рос у фільмі "Дівчина мрії", адаптації бродвейського мюзиклу. Фільм також був номінований на "Оскар" в 8 категоріях.

Дженніфер Лопес зайняла дев"яту позицію. Пишні форми співачки і актриси, що недавно украй негативно висловилася про жінок "нульового розміру", продовжують захоплювати як чоловіків, так і жінок у всьому світі.

Британська актриса і модель Келлі Брук опинилася на десятому місці. Відзначимо, чоловіки оцінюють її тіло дещо вище, ніж жінки. Так Брук стала переможницею онлайн-конкурсу Bustas на володарку найсексуальніших грудей. Читачі журналу The Nuts також вважають, що ніжки красуні Келлі є кращими в світі, повідомляє Factnews.
Зараз ви читаєте новину «Опубліковано список з десяти найсексуальніших жінок планети (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути