понеділок, 20 серпня 2007 12:54

Олександра Абдулова прооперували. Він курить в реанімації

Стан відомого російського актора Олександра Абдулова, прооперованого в Криму, покращав, повідомив перший заступник голови адміністрації Севастополя Володимир Казарін. За словами Казаріна, вранці представники адміністрації Севастополя відвідали Абдулова в 1-ій міській лікарні. "Операція пройшла успішно. Актор вже сідає в ліжку, жартує, почуває себе добре", - відзначив він. Втім, не дивлячись на поліпшення самопочуття, зараз Абдулов залишається в реанімаційному відділенні.

Популярний російський актор потрапив в реанімацію. На зйомках нового фільму в Криму у нього несподівано загострилася виразка шлунку. Абдулова доставили в лікарню прямо із знімального майданчика і зробили екстрену операцію.

Секретар головного лікаря 1-ої міської лікарні Севастополя підтвердила інформацію про госпіталізацію відомого російського актора Олександра Абдулова.

У 1-у міську лікарню Севастополя Абдулова привезли на кареті "швидкої допомоги" з Балаклави, де він знімав свій новий фільм. Спочатку його доставили в місцеву клініку, але там артистові відмовилися робити операцію, і страждаючого від сильного болю Абдулова екстрено привезли до Севастополя.

За визнанням лікарів приймального відділення клініки, актор знаходився в дуже важкому стані. "Він скаржився на сильний біль в області живота, - повідомили в балаклавськой лікарні. - Але після обстеження ми ухвалили рішення відправити його до центральної лікарні Севастополя, де йому повинні були надати професіональнішу допомогу".

У 1-ій міській лікарні Олександра Абдулова відразу почали готувати до операції. За словами фахівців, будь-яке зволікання могло коштувати акторові життя. Відомого артиста оперував один з найдосвідченіших в Севастополі хірургів - Юрій Сещенко. "Операція по видаленню проривної виразки пройшла добре, - повідомила лікар приймального відділення Світлана Максимова. - Зараз Абдулов знаходиться в реанімаційному відділенні в окремій палаті. З ним поряд сидить його дружина Вертівшись дзигою".

За словами Максимової, стан актора стабільно важкий. "Ми поставили йому в палату телевізор і дозволяємо палити. Тому що перше, що він зробив, опам"ятавшись після наркозу, - попросив сигарету", - відзначила лікар, передає РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Олександра Абдулова прооперували. Він курить в реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути