понеділок, 23 листопада 2009 14:19

Охоронець "замінував" торговий центр, в якому працював

Охоронець "замінував" торговий центр, в якому працював

Правоохоронні органи порушили кримінальну справу відносно охоронця торгового центру "Метро" в Малиновському районі Одеси за підозрою в помилковому повідомленні 22 листопада про мінування будівлі.

Про це повідомила прес-служба Одеського облУВС.

Черговий спецлінії "102" одержав об 11:55 два анонімні телефонні повідомлення про наявність бомби в будівлі торгового центру "Метро" на вул. Аеропортівській.

Співробітники екстрених служб - міліції, МНС, вибухотехнічної служби і швидкої допомоги - виїхали за вказаною адресою, евакуювали персонал центру і обстежували приміщення і прилеглу територію.

У ході перевірки рятувальники не виявили вибухових пристроїв, але виявили п"яного 26-річного охоронця, з мобільних телефонів якого були зроблені дзвінки. Охоронець заявив, що "не усвідомлював наслідків свого жарту і дзвонив заради задоволення".

Правоохоронці порушили кримінальну справу за фактом явного помилкового повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення або пошкодження об"єктів власності (стаття 259 КК України). Стаття передбачає покарання за подібні злочини у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження свободи на строк до 3 років.

За матеріалом Репортер

Зараз ви читаєте новину «Охоронець "замінував" торговий центр, в якому працював». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути