понеділок, 26 січня 2009 20:56

Офіційні контакти між Росією і НАТО поновляться в лютому

Перший офіційний контакт між Росією і НАТО відбудеться на Мюнхенській конференції з безпеки в лютому, заявив постпред Росії при НАТО Дмитро Рогозін за підсумками неформальної зустрічі з послами 26 країн альянсу і генсеком НАТО.

"Не розкриваючи змісту дискусії, можу лише повідомити, що всі сторони висловили те, що вважали за потрібне, причому це було зроблено в дуже дипломатичній формі, - підкреслив Рогозін. - Ця зустріч відкриває можливість для продовження політичного діалогу з альянсом. Перший офіційний контакт між Росією і НАТО відбудеться на Мюнхенській конференції з безпеки між главою російської делегації, віце-прем"єром Сергієм Івановим і генсеком НАТО Яапом де Хооп Схеффером".

Дмитро Рогозін так само, як і офіційний представник НАТО Джеймс Аппатурай, відмовився коментувати зміст сьогоднішньої дискусії, посилаючись на її "неофіційний і закритий" характер, повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Офіційні контакти між Росією і НАТО поновляться в лютому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути