четвер, 09 липня 2020 11:02

Очільником МОЗ пропонують призначити вигаданого лікаря - текст петиції

На сайті президента України з'явилася петиція, ініціатори якої хочуть, щоб замість Максима Степанова Міністерство охорони здоров'я очолив вигаданий лікар Дрейк Раморе.

Таку петицію зареєстрували 7 липня на сайті Офіційного інтернет-представництва президента України.

"Нинішній міністр охорони здоров'я України Максим Степанов довів свою нездатність протидіяти поширенню пандемії в Україні. Зважаючи на загрозливу ситуацію з системою охорони здоров'я в Україні, прошу президента України посприяти призначенню доктора Дрейка Раморе міністром охорони здоров'я України", - йдеться в тексті петиції.

Автор: petition.president.gov.ua
  У петиції просять призначити на посаду Міністра охорони здоров'я персонажа телесеріалу
У петиції просять призначити на посаду Міністра охорони здоров'я персонажа телесеріалу

"Доктор Дрейк Раморе проявив свій професіоналізм та здатність швидко приймати важливі рішення на посаді головного нейрохірурга лікарні Святого Луки в Нью-Хартфорді, штат Нью-Йорк, США. Зважаючи на цінний досвід, прошу президента України посприяти призначенню доктора Дрейка Раморе на посаду міністра охорони здоров'я України", – підкреслили автори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський буде змушений розглянути петицію про заборону 5G

Доктор Раморе - вигаданий лікар, роль якого у серіалі "Друзі" виконував один із персонажів - Джої Трібіані (насправді, американський актор Метт Леблан).

Автор: @scenesofriends
  Актор Мет Леблан виконує в серіалі "Друзі" роль Джо Требіані. В одному з епізодів ситкому Джої нібито запросили до участі в шоу "Дні нашого життя"
Актор Мет Леблан виконує в серіалі "Друзі" роль Джо Требіані. В одному з епізодів ситкому Джої нібито запросили до участі в шоу "Дні нашого життя"

Лікар-нейрохірург Дрейк Раморе є одним із головних персонажів серіалу "Дні нашого життя". Зйомки серіалу тривають із 1965 року донині. Це одна із найбільш тривалих мильних опер у світі, яку в США показують щовихідних протягом майже 55 років. За цей час показали понад 14 тисяч епізодів. Але в Україні цей серіал більше відомий через пародію у культовому ситкомі "Друзі".

Лідер "Європейської солідарності", п'ятий президент Петро Порошенко у соцмережах закликав користувачів підписати петицію про українські субтитри на популярних світових платформах. Він також наголосив, що саме українську треба вибирати у налаштуваннях соцмереж, браузерів та платформ.

Зараз ви читаєте новину «Очільником МОЗ пропонують призначити вигаданого лікаря - текст петиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути