четвер, 10 січня 2008 10:31

Гола українська коханка Джеймса Бонда (ФОТО)
7

Про те, що 28-річна українка з Бердянська отримала свій супер-джокер, вона дізналася 25-го грудня. Кілька днів тому Ольга Куриленко на місяць вилетіла до Лондона, де відбувся перший день зйомок нової серії бондіани.

Дівчина вже встигла відзвітувати перед матір"ю і розповісти, що зйомки проходитимуть також і в Південній Америці. "Вона дуже задоволена і втомилася, адже знімали повітряні сцени, як падають з літака. Тренували імітацію польоту. Олю постійно крутили в просторі. Весь день вона так от бовталася. Говорить, шалено важко і важко, але цікаво", - ділиться її мама Марина Алябушева.

А ось про гонорар за роль Камілли Оля мовчить, як партизан. Але її мама упевнена - значить, грошей немало.

Актриса і модель Куриленко вже десять років живе в Парижі. "Вона давно поміняла українське громадянство на французьке", - розповідає мама потенційної зірки.

Стартувала модельно-акторська кар"єра дівчинки з Бердянська зовсім випадково. Худенька від природи, якось в 15 років вона поїхала на канікули до Москви, де в метро її випадково запримітив рекрутер з модельного агентства.

Так Куриленко почала працювати в Москві. А вже в 17 років вона отримала пропозицію від паризького модельного агентства "Медісон". За десять років Оля знялася для багатьох західних модних журналів, а також була обличчям каталогів і фірми-виробника спідньої білизни. У кіно почала зніматися років п"ять тому, повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Гола українська коханка Джеймса Бонда (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути