Ексклюзиви
пʼятниця, 09 квітня 2010 15:56

Обаму оголосили "найрадикальнішим" президентом в історії США

Обаму оголосили "найрадикальнішим" президентом в історії США

Колишній спікер Палати представників США Ньют Гінгріч назвав Барака Обаму "найрадикальнішим президентом в американській історії". Гінгріч, якого вважають можливим кандидатом у президенти від республіканців на виборах-2012, різко розкритикував соціальну політику президента-демократа в Новому Орлеані.

Гінгріч, який очолював республіканців в нижній палаті Конгресу в 1990-х, офіційно про претензії на Білий дім поки не заявляв, але його виступ на Конференції республіканських лідерів Півдня вважають за можливе підтвердженням його планів. За словами екс-спікера, Обама "кинув рукавичку американському народу" і насаджує "бездуховну соціалістичну систему".

У своєму виступі політик-консерватор особливо розкритикував політику стимулювання економіки, яку проводить Обама, а також реформу охорони здоров"я, проект якої демократи в березні благополучно провели через Конгрес. Триденна Конференція республіканських лідерів Півдня проводиться раз на чотири роки - за два роки до президентських виборів - і нерідко стає подіумом для майбутніх кандидатів від "Великої старої партії".

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Обаму оголосили "найрадикальнішим" президентом в історії США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути