Ексклюзиви
вівторок, 04 серпня 2009 09:00

Обама святкуватиме день народження в дитячому кафе

Обама святкуватиме день народження в дитячому кафе
Президент США Барак Обама відзначає сьогодні 48-річчя. Які саме у зв"язку з цим плануються урочисті заходи, в оточенні американського лідера не уточнюють.

Прес-секретар Білого дому Роберт Гіббс повідомив лише, що минулі вихідні дні Обама провів в колі друзів в своїй заміській резиденції в Кемп-Девіді (штат Меріленд). Присутні грали в баскетбол і боулінг, а також разом повечеряли, розповів Гіббс.

Інформацію про те, як Обама проведе свій день народження, він пообіцяв спробувати надати пізніше.

Втім, зі слів того ж Гіббса стало відомо, що ланч у президента обіцяє бути цілком робочим, а не святковим: до нього прийдуть сенатори, які представляють Демократичну партію, членом якої є і Обама.

Законодавці і глава виконавчої гілки влади "продовжать розмову про свої пріоритети, про те, що вже досягнуте за перші півроку перебування адміністрації при владі", відзначив офіційний представник Обами.

Він також жартома додав, що Білий дім зарезервував для святкування дня народження президента один з дитячих розважальних центрів достатньо популярної в США мережі Chuck E. Cheese.

Барак Обама поки продовжує знаходитися в Білому домі з дружиною Мішель і двома дочками, 11-річною Малією і восьмирічною Сашею. Проте Мішель, Малія і Саша, за наявними даними, незабаром планують відбути на відпочинок на острів Мартас-Він"ярд. Це фешенебельний курорт, розташований на острові біля узбережжя штату Массачусетс.

Президентська сім"я вже орендувала з цією метою на острові маєток Blue Heron ("Синя чапля") загальною площею близько 12 га, розташований біля населеного пункту Чілмарк.

Як заявив Білий дім, сам президент збирається приїхати туди в короткострокову відпустку лише в останній тиждень серпня, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Обама святкуватиме день народження в дитячому кафе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути