пʼятниця, 07 листопада 2008 10:08

Обама просить не судити його за першими 100 днями президенства

Обама просить не судити його за першими 100 днями президенства

Ейфорія прибічників Барака Обами має нарешті спасти, тому що сьогодні президент починає братися за розгляд нагальних проблем, що очікують на нього у Білому Домі.

Перший публічний виступ Обами відбудеться через 48 годин на конференції в Чикаго. У понеділок він поїде до Вашингтону, щоб зустрітися з Бушем, який пообіцяв у двомісячний період передання справ допомогти Обамі ввійти в курс справ.

"Ми зіткнулися з економічними викликами, які не дозволяють нам призупинятися для того, щоб новий президент вбувся." - заявив Буш.

Презедент раніше виказував побоювання, що протягом періоду передачі справ США є легкою ціллю для терористичних атак чи кризи національної безпеки.

Після виборів президент вже провів телефонні розмови зі світовими лідерами. На розмову з Гордоном Брауном пішло 10 хвилин, розмова ж з Президент Ніколя Саркозі зайняла цілих півгодини, проте найдовше президент США розмовляв з прем"єром Ізраїлю Ехудом Обмертом.

В інтерв"ю Барак Обама просив, не судити його ні за першими 100 днями, ні навіть за першими 1000 днями чи навіть більше. А його сумний тон промов у ніч виборів були першими сигналами того, що багато з обіцянок передвиборчої кампанії втілити буде важко, повідомляє The Times.

Зараз ви читаєте новину «Обама просить не судити його за першими 100 днями президенства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути