Ексклюзиви
четвер, 12 лютого 2009 08:32

Обама цілував бездомну американку

  Барак Обама і Генрієта Х'юз
Барак Обама і Генрієта Х'юз
Президент США Барак Обама поцілував бездомну американку, що попросила про допомогу, повідомляє CNN 11 лютого.

61-річна Генрієта Х"юз звернулася до американського президента під час його виступу в місті Форт-Маєрс, Флорида, у вівторок. Вона розповіла Обамі, що її син втратив роботу і не зміг більше платити за житло, після чого вони опинилися на вулиці і були змушені з тих пір жити у власній машині. У відповідь Обама поцілував жінку в щоку і пообіцяв допомогти їй, зауваживши, щоправда, що "таких людей, як вона, дуже багато".

Незабаром після зустрічі з Обамою справи у бездомної американки стали налагоджуватися. Відразу після цього адміністрація президента зв"язала Хьюз з керівником місцевого житлового департаменту, який вже пообіцяв терміново підшукати для неї відповідне житло. Крім того, мешканка сусіднього міста Ла-Бель запропонувала Хьюз безкоштовно пожити у неї вдома, а ще одна жінка з міста Окала захотіла перераховувати їй щомісяця по 50 доларів.

Хьюз вже охрестили "обличчям економічної кризи", а в інтернеті був створений сайт HenriettaHughes.com, який, за задумом його творців, повинен привернути увагу влади до проблеми бездомних.

Історія зустрічі Х"юз з Обамою, однак, викликала іронічно реакцію у менш сентиментально налаштованих американців. Так, блогер консервативного сайту TownHall.com Мішель Малкін припустила, що якщо б у Хьюз було більше часу, "вона б попросила Обаму заправити її машину бензином". Крім того, багатьом здалося дивним, що бездомна жінка з такою легкістю змогла під час публічного виступу напряму звернутися до Обами, сообщает СNN.
Зараз ви читаєте новину «Обама цілував бездомну американку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути