Ексклюзиви
четвер, 13 липня 2023 06:00

Нове кохання, неочікувані повороти долі та здатність передбачати майбутнє - містичний прогноз на 13 липня

Нове кохання, неочікувані повороти долі та здатність передбачати майбутнє - містичний прогноз на 13 липня
Терези і Скорпіони відкриють у собі здатність передбачати майбутнє, Стрільці та Овни зустрінуть нове кохання. Фото: pixabay.com

13 липня до обіду не бажано розпочинати нічого нового. Найбільш важливі справи плануйте на другу половину дня. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Перша половина дня буде вкрай невдалою, - говорить астрологиня. – Підводитиме транспорт. Зриватимуться домовленості. Люди виявлятимуть агресивність. З новою силою розпалюватиметься колишня ворожнеча. Збільшиться кількість побутових травм і аварій на виробництвах. Ближче до кінця робочого дня добре проходитимуть перемовини й наради. Легше буде дійти згоди зі співрозмовниками. Терези і Скорпіони відкриють у собі здатність передбачати майбутнє, Стрільці та Овни зустрінуть нове кохання, на Раків та Козерогів чекають неймовірні повороти долі. Уникайте натовпу. Ввечері краще відпочити у вузькому колі знайомих. Багато гуляйте на свіжому повітрі. Перед сном добре провітрюйте кімнату".

Овен (21 березня – 20 квітня)

День принесе успіх і достаток. Бажання збігатимуться з можливостями. Не поспішайте купувати нерухомість. Там постійно доведеться щось ремонтувати. Ваші заробітки зростатимуть, якщо прислухатиметеся до колег і згуртуєте колектив.

Телець (21 квітня – 20 травня)

До змін ставтеся як до пригоди. Довіряйте передчуттям. Терпіння та впевненість допоможуть збільшити заробітки. Це вдалий час для заміжжя. Щастя прийде у ваш дім. Нагадають про себе спадкові хвороби. Поцікавтеся, які недуги були у ваших предків.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Робитимете те, що треба, а не те, що хочеться. Задумаєтеся над зміною професії. Помітите в собі нові здібності. Записуватися на нові навчальні курси та шукати репетиторів краще на вихідних. Вразливими будуть ясна. Якщо сумніваєтеся в діагнозі стоматолога, порадьтеся з кількома спеціалістами.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не просіть у начальства підвищення зарплати. Вас завалять роботою. Подавати резюме на керівні посади теж зарано. Підлеглі здаватиметься вам некерованими.

Лев (23 липня – 23 серпня)

День не підходить для придбання чогось великого і дорогого. Ініціативу в особистому житті віддайте коханим. Довіряйте їхнім рішенням. Цього дня не варто іти на обстеження. У п'ятницю лікарі ставитимуть більш точні діагнози.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Будете популярні серед представників протилежної статі. Знайомтеся, ходіть на побачення. Не докучайте батькам і дітям надмірним піклуванням. Довіряйте замість того, щоб постійно контролювати їхній телефон. Легко зможете скинути зайву вагу і позбутися шкідливої звички.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для кого середина літа стане часом багатства, перемог та досягнень - гороскоп на 10-16 липня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Доля випробовує на здатність встояти. Бракуватиме упевненості в завтрашньому дні. Будьте оптимістом. Якщо життя підкладає лимон, приготуйте з нього лимонад. Змінювати роботу й місце проживання краще у кінці місяця.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Відчуєте себе господарем ситуації. Вам вдаватиметься усе і одразу, якщо не прийматимете рішення у поганому настрої. Зараз не варто купувати авто чи винаймати нове житло.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не розповідайте про свої плани і не вихвалятися впливовістю. Самі себе зурочите. Не дозволяйте себе умовити роботи те, чого не хочете. Прислухайтеся до власного серця. Тоді результат порадує.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не вирішуйте щось, коли ви сердиті та втомлені. Не варто купувати авто, продавати успадковане майно, змінювати друзів і коханих. Через такі рішення скоро шкодуватимете. Відкладіть будь-які зміни на початок осені.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Сил і наснаги буде менше, ніж на початку місяця. Частіше беріть відпустку. Навчіться відкидати зайве. Відпочиньте від безкінечної гонитви за матеріальним. Що має бути ваше, неодмінно опиниться в руках.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Вигідні пропозиції надійдуть одразу з кількох колишніх місць роботи. Готуйтеся поєднувати кілька посад одночасно. Обмежте перельоти. Краще їздити автобусом або потягом.

Липень – місяць побачень і суперуспішних знайомств. Друзі намагатимуться звести вас з кимось. Не пручайтеся. Це буде гідна та цікава кандидатура. Астрологиня розповіла, кому середина літа подарує справжнє кохання.

Зараз ви читаєте новину «Нове кохання, неочікувані повороти долі та здатність передбачати майбутнє - містичний прогноз на 13 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути