пʼятниця, 18 березня 2022 13:54

Спецтема: Війна Росії проти України

"Ніякого штурму Києва не буде!" - Арестович назвав людей, які його "вибісили"

"Ніякого штурму Києва не буде!" - Арестович назвав людей, які його "вибісили"
Олексій Арестович назвав брехнею інформацію про можливий штурм Києва сьогодні. ФОТО: ОП

Ніякого штурму Києва не буде. Ні сьогодні, ні у найближчий час.

Така інформація неправдива, заявив у своєму відеозверненні радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

"Цю інформацію ще треба перевірити, але вона схожа на правду: Юлія Мостова, дружина Анатолія Гриценка, почала розсилати своїм друзям інформацію від імені високих представників США. Про те, що сьогодні Київ піддадуть жорсткій атаці. У мене питання: невже чоловік-полковник не міг розповісти їй про реальний військовий стан біля Києва? На якому світі живуть ці люди? Ніякого штурму не буде", - заявив Арестович.

На 23 день повномасштабної війни "рівень ниття" досяг високого рівня, додав радник глави ОП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Є два варіанти закінчення цієї війни. Кулеба озвучив реалістичніший

"12 днів ми були єдиними українцями, які захищали разом країну. А на 12 день з'явилася головна ознака нашої перемоги – знову почали нити про зраду в Офісі президента: "Клятий Єрмак, Зе", "Не провели підготовку до війни". Я думав промовчати до кінця війни. Але сьогодні вранці сталася подія, яка мене вибісила. Анатолій Гриценко, головний полковник усіх військ, почав розповідати як правильно вести переговори. Невже хтось думає, що Зеленський, який у перший день відмовився від евакуації, коли на цьому наполягали партнери і його охорона, здасть Україну?", - запитав Арестович.

Відеовідповідь Олексія Арестовича була зроблена явно за вказівкою голови Офісу президента Андрія Єрмака, написав ексміністр оборони Анатолій Гриценко на своїй сторінці у фейсбуці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Здесь все вкусное на*уй!" - окупанти нахвалюють українське морозиво, яке вкрали із магазинів

"Причини мені зрозумілі. Перша - Єрмак збурився тим, що я не хочу бачити його в переговорній групі. І я дійсно цього не хочу, бо вже бачив, до чого раніше призводили його тьорки з російським Козаком: спробою вступити в прямі переговори України з "ДНР/ЛНР" та іншими небезпечними для нашої країни наслідками. Друга причина - Єрмаку не сподобалося, що ZN.UA раніше опублікувало шість вимог Путіна до України, внесених ним на переговори. Радник Єрмака одразу назвав це неправдою і звинуватив ZN.UA у пропутінській дезінформації. Але то була правда", - ідеться у дописі Гриценка.

У російських загарбників стан справ погіршується з кожним днем. За попередніми підрахунками, окупантам вистачить сил воювати проти України до середини квітня. Надалі солдатам армії РФ доведеться намагатися тримати оборону. Ворог буде окопуватись, запевняє радник голови Офісу президента України Олексій Арестович

Зараз ви читаєте новину «"Ніякого штурму Києва не буде!" - Арестович назвав людей, які його "вибісили"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути