вівторок, 28 липня 2009 10:55

Ніколя Саркозі потрапив до лікарні через Карлу Бруні (ФОТО)
5

Як один з провідних політиків світу Ніколя Саркозі повинен бути постійно в курсі міжнародної та внутрішньої політики, економічної та соціальної ситуації. Але ще у нього є дуже ефектна і молода дружина. Одним словом, положення зобов"язує. Не кожен витримає таке напруження. І неприємний прецедент пов"язаний з госпіталізацією президента на вихідних, за словами представників з близького оточення політика - був цілком передбачений.

Вчора 54-річний Ніколя Саркозі залишив військовий госпіталь Val-de- Grace в Парижі. Виглядав президент Франції трохи блідим і розгубленим. Тим краще на його фоні виглядала 41-річна Карла Бруні. Екс-модель виглядала свіжо і підтягнуто. Як завжди.

Нагадаємо, Саркозі відчув себе погано в неділю під час пробіжки в президентській резиденції Лантерн в парку Версальського палацу. Він не втрачав свідомість, і його негайно оглянув лікар. Президент був доставлений в госпіталь для додаткового обстеження.

Тим часом друзі та знайомі Саркозі упевнені, що він потрапив до лікарні через те, що дотримується дуже суворої дієти, повідомляє The Daily Telegraph.

Останнім часом Саркозі активно боровся із зайвою вагою за порадою своєї дружини. Бруні не тільки посадила чоловіка на сувору дієту, але і направила Саркозі до свого особистого тренера, який почав проводити з французьким президентом тривалі та виснажуючі тренування.

Дієта дійсно мала успіх - Саркозі став носити костюми на два розміри менше, проте друзі президента упевнені - його остання госпіталізація стала наслідком цього "здорового способу життя".

"Йому слід більше піклуватися про своє здоров"я: працювати трохи менше і більше їсти. Він боїться поправитись, тому що завжди був схильний до повноти. В 54 роки треба бути розумним чоловіком. А останнім часом Саркозі був більше схожий на виснаженого учасника велогонки "Тур да Франс", аніж на президента", - відмітив друг Саркозі та член французького парламенту Патрік Балкані, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Ніколя Саркозі потрапив до лікарні через Карлу Бруні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути