Ексклюзиви
вівторок, 22 квітня 2008 16:06

Недобудова Дарницького мосту може загрожувати ЄВРО-2012

Один з лідерів Блоку Олександра Омельченка В"ячеслав Непоп, заявив про катастрофічну ситуацію з київськими мостами. На сьогодні фактично заморожено зведення Дарницького мосту. "Навантаження на інші мостові переходи у години пік просто колосальне. Особливо це на собі відчувають мешканці Лівого берегу. Дедалі ситуація лише погіршується і це, нажаль, незворотна тенденція" - зауважив представник блоку.

В"ячеслав Непоп впевнений: "Дарницький міст, закладений в період головування Омельченка, мав вирішити цілий комплекс інфраструктурних проблем міста та стати важливою трансдніпровською магістраллю для автомобільного і залізничного транспорту, як українського, так і закордонного".

Зараз будівництво практично зайшло в тупик через невчасне відведення землі для під"їзних автошляхів до мосту. Ці дороги навіть не запроектовано, стверджує Непоп. Провина повністю лежить на нинішній міській владі, яка не робить жодних висновків, чекаючи на футбольний єврофорум. Часу залишилося не так багато, запевнив В"ячеслав Непоп.

На думку представника Блоку Олександр Омельченка, страждають від цього мостового колапсу не лише кияни, втратити може місто і Україна. Недобудований вчасно міст може стати ще однією перепоною для проведення ЄВРО-2012.

Зараз ви читаєте новину «Недобудова Дарницького мосту може загрожувати ЄВРО-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути