Ексклюзиви
середа, 09 вересня 2020 14:32

"Не повзала і не ходила" - батьки маленької донечки просять допомоги

7-річна Анна Розова з міста Красноград на Харківщині має порушення проміжного обміну, мітохондріальну дисфункцію, дефіцит ферментів фалатного циклу. Вроджені вади розвитку головного мозку, часткову атрофію дисків зорових нервів та природжений горизонтальний ністагм. Батьки просять допомоги.

Автор: Юлія Розова
  Анна Розова потребує допомоги на лікування
Анна Розова потребує допомоги на лікування

"Аня народилася здоровою. Але в 2 місяці ми помітили, що в неї в різні сторони "бігають" очі. Лікарі запевнили, що у дитини слабкий м'язовий тонус. Порадили масажі і лікувальну фізкультуру. Але результату не було. Дитина відставала в розвитку. Не повзала і не ходила. В рік виявили порушення обміну речовин. Лікарі кажуть, це і стало причиною ускладнень і відставання в розвитку. З тих пір ми возимо дитину на реабілітації. В січні їй зробили операцію "міотомію м'язів". В Анічки зміцніла спина. Вона більш впевнено сидить. Дуже помітний розумовий розвиток. Донечка все розуміє, показує, що їй потрібно. 5 жовтня маємо бути на черговій реабілітації в реабілітаційному центрі в Борисполі. На курс нам виділив благодійний фонд. На харчування в нас будуть власні кошти. А от на дорогу і проживання нічого не маємо. Це ще близько 5 тисяч гривень. Звертаємося до людей, будемо вдячні за кожну гривню", - розповіла Gazeta.ua мати Юлія Розова.

Автор: Юлія Розова
  Анна Розова потребує допомоги на лікування
Анна Розова потребує допомоги на лікування

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанка - 4149 4991 2501 1815 (Розова Юлія Леонідівна).

Зараз ви читаєте новину «"Не повзала і не ходила" - батьки маленької донечки просять допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути