середа, 24 вересня 2008 10:15

Названо найкращу українську танцівницю танцю живота (ФОТО)

Найкращою в Україні виконавицею танцю живота стала одеситка Юліанна Вороніна. Для того, щоб довести свою майстерність, їй знадобилося всього чотири хвилини.

Пальму першості 19-річна Юліанна отримала на дводенних змаганнях в Євпаторії. Перемога дівчині дісталася непросто. "За чотири хвилини мені потрібно було показати суддям весь свій талант. Окрім мене, там було ще 250 учасниць, і багато хто з них був дійсно серйозними суперницями, - розповідає Юліанна. - До речі, дівчатка, яких я сама учила танцям живота, ледь мене не перевершили". Виявилось, що в своїх 19 років Юліанна вже півтора роки має свій танцювальний центр і викладає сама. У цьому їй допоміг досвід. "Я танцюю з чотирьох років, правда, починала з бальних танців. Сходом захворіла після того, як вперше подивилася серіал "Клон". З тих самих пір я почала просто марити танцями", - признається дівчина, пише "Сегодня".

Перемогу з Криму дівчина привозить другий рік поспіль. У 2007-му вона також стала найкращою в країні і представляла Україну на чемпіонаті Європи, зайнявши там 4-е місце. У грудні одеситці знову належить відстоювати честь країни на чемпіонаті Європи, який пройде в столиці Білорусі.

Зараз Юліанна готується до виступу, сподівається прославити рідне місто ще більше і, отримавши перше місце, втілити свою мрію: "Хочу зробити Одесу столицею танцю живота!"

Завоювавши перше місце на українському чемпіонаті, дівчина в нагороду отримала кубок, диплом і 2000 гривень. Щоправда, зізналася нам Юліанна, ці гроші, безумовно, не окупають витрати на підготовку до чемпіонату. "Більше всього витрачаю на костюми, я їх давно не рахувала, але у мене їх близько 20 штук. Останній мені обійшовся в тисячу доларів", - говорить танцівниця. При цьому Юліанна значно економить на швеї - доводити наряди до досконалості їй допомагає мама. "У нас з мамою творчий тандем: ми приходимо в магазин, бачимо тканину, і образ виникає сам собою". До речі, пішла по Юліним стопам і її молодша сестра Анна. У своїх 15 років вона вже встигла стати чемпіонкою України серед юніорів по танцях живота і фіналісткою чемпіонату світу. "Починала вона теж з бальних танців, а зараз я її сама ж і навчаю", - говорить Юля.

Зараз ви читаєте новину «Названо найкращу українську танцівницю танцю живота (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути