Ексклюзиви
середа, 22 серпня 2007 16:11

Названі найкрасивіші вулкани світу (ФОТО)
6

Опублікований список десяти найкрасивіших вулканів світу. Переможцем в рейтингу став вулкан Кілауеа, який розташований на Гаваях. Тут туристи можуть побачити застиглу лаву і походити по місячних ландшафтах.

На другому місці - вулкан Маунт-Ліамуїга, який знаходиться на Сен-Літсі. Під час екскурсії по ньому туристи проїдуть крізь бамбукові чагарники і купнуться у вулканічному озері.

На третьому місці знаходиться Кіліманджаро. Цей сплячий вулкан, покритий потоками застиглої магми, - найпопулярніша визначна пам"ятка Танзанії.

На четвертому місці - італійський Везувій. Щорічно тисячі туристів їдуть до Помпей і Неаполя, щоб подивитися на сліди знаменитої катастрофи.

Далі в списку - вулканічний масив Врангель-Сент-Елайас на Алясці, вулкан Заїру Ньірагонго, американський Йеллоустон, японський Шига, Амбрім (розташований на однойменному острові архіпелагу Вануату) і новозеландський Егмонт (Таранакі), повідомляє "Yoki.ru".

Зараз ви читаєте новину «Названі найкрасивіші вулкани світу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути