субота, 27 вересня 2008 19:23

Наталка Могилевська на ювілей до Кучми прийшла з новим бойфрендом (ФОТО)
6

В понеділок увечері в НП "Україна" відбувся концерт на честь ювілею Леоніда Кучми (70 років). З цієї нагоди центральний вхід Палацу окуповували пікетники з плакатами типу "Злодій повинен сидіти не в Палаці, а у в"язниці!".

Охорона так ретельно перекрила всі підходи до "України", що в кулуарах Палацу було незвично тихо через відсутність преси. І артисти варилися у власному соку.

Першими з"явилися російські гості Кучми - Олександр Малінін, Лариса Доліна, Валерій Меладзе та наш Іво Бобул.

Потім прибула Наталка Могилевська. Вона влетіла за куліси кометою - в золотистій сукні, схожій на велику луску, і з новим бойфрендом, в якому ми впізнали переможця "Шансу" минулих років - Петра Дмитриченка. Між іншим, ще під час того "Шансу" 2005 року були чутки, що у Могилевської з Петром роман. Але все стихло. А тут на тобі! Наташа, позуючи для "БЛИК", показово притиснулася до Дмитриченка. Точніше, вона сама притиснула його до себе.

Поява за кулісами Таїсії Повалій у супроводі здоровенного охоронця відразу перемкнуло всю увагу на неї. Але зірка не стала купатися в променях слави, а відразу відправилася в свою гримерку і наткнулася на. гору валіз Кіркорова!

- Філіп, у мене не так багато речей, як у тебе - займай мою гримерку, - привітно запропонувала йому Повалій і відправилася в іншу гримерку-люкс, ту, що поряд з гримеркою Колі Баскова. Щоправда, сам Басков до цього моменту взагалі втік до Андрія Данилка та просидів, закрившись, півгодини в його гримерці. Але Повалій теж здивувала - просто в коридорі вона палко розцілувалася з Ірою Білик!

А ось Софія Ротару ні з ким не цілувалася. Вона з"явилася вся в чорному, діловито пройшла на сцену, звідки після виступу одразу щезла. Співачка не бажала взагалі ні з ким спілкуватися! Навіть у фіналі, біля виходу з Палацу, де "БЛИК" її таки знайшов - Софію Михайлівну в буквальному розумінні прикрив тілом від нас її син Руслан.

Давній друг Кучми - Іосиф Кобзон під військовий хор пафосно завершив концерт. Після чого імениті гості із залу і частина артистів перекочували на шостий поверх Палацу - на фуршет.
Зараз ви читаєте новину «Наталка Могилевська на ювілей до Кучми прийшла з новим бойфрендом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути