Ексклюзиви
вівторок, 30 вересня 2008 20:01

Настя Каменських і Потап виступлять на концерті Крістіни Агілери

В Україні відбудеться відразу два концерти знаменитої американської співачки Крістіни Агілери. 20 жовтня Агілера виступить в столичному Палаці Спорту, а 21 - в Палаці "Україна". Таке рішення було ухвалене співачкою і її менеджерами унаслідок великого попиту на квитки на її київський концерт.

Як повідомив директор концертного агентства "Аншлаг" Олег Ковалевський, істотної різниці в програмі двох концертів Агілери не буде. "Єдине - концерти будуть адаптовані під сцену Палацу Спорту і "України", адже вони дещо різні. Є різниця і в квитках: їх вартість на концерт в Палаці Спорту - від 250 до 2,5 тис. грн., а в "Україні" - від 250 до 9,5 тис. грн.", - розповів О.Ковалевський. За його словами, в Києві Агілера також відвідає відкриття бутіка, де співачка представить свої дезодоранти. А на концерт американської знаменитості прибудуть VIP-персони не тільки з України, але і з Росії.

На "розігріві" у Агілери виступлять відомі українські виконавці Потап і Настя Каменських.

Які саме пісні вони заспівають, музиканти поки не знають. "Якщо це буде етично і дозволено, я хотів би написати і заспівати яку-небудь переробку на пісню Агілери", - заявив Потап.

За словами музикантів, для "розігрів" на концерті Агилери розглядалися кандидатури 20 виконавців, серед яких були Михайло Поплавський, Ані Лорак, "ВІА Гра".

Суму свого гонорару за виступ на шоу американської співачки Потап і Каменських не називають. "Я готовий сам Агілері заплатити четвертак, щоб виступити на її концерті. А коли-небудь потім, може, напишуть, що це вона у мене на "розігрі" виступала", - посміхається репер. "Це велика честь для мене співати на концерті зірки такої величини. Я сама співала пісні Агілери для себе", - додала Каменських.

За словами Потапа, вони з Каменських обов"язково запропонують Агілері випити разом з ними. Українські музиканти також приготують американській співачці подарунок. Щоправда, поки що не знають, який саме, повідомляє ЛігабізнесІнформ.

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських і Потап виступлять на концерті Крістіни Агілери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути