середа, 10 лютого 2010 15:42

Наркоторговці погрожують вбити президента Сербії

Наркоторговці погрожують вбити президента Сербії
Голова міністерства внутрішніх справ Сербії Івіца Даціч повідомив, що на адресу влади неодноразово приходили "серйозні погрози" вбивства від наркоторговців.

"Серйозні погрози вбивства поступають від наркомафії. Я сам отримував погрози, а ще президент Борис Тадіч, посадовці Міністерства юстиції, а також спеціальний прокурор, відповідальний за організовану злочинність", - розповів Даціч в інтерв"ю місцевій газеті "Прес".

Голова МВС, який є також віце-прем"єром країни, запевнив, що вся країна "сповнена рішучості боротися з наркомафією". Повідомляється також, що всім високопосадовцям підвищили рівень охорони у зв"язку з можливими спробами замаху.

Сербська влада регулярно інформує про операції проти торговців наркотиками. Нещодавно їх ціллю стали злочинні групи, які організують контрабанду наркотиків в Європу через Балкани з Латинської Америки.

Хвилю переслідувань у Сербії викликав арешт в жовтні 2009 року біля берегів Уругваю, кораблю, який перевозив більше двох тонн кокаїну, призначеного для європейського ринку.

Gazeta.ua за матеріалами Tvn24

Зараз ви читаєте новину «Наркоторговці погрожують вбити президента Сербії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути