четвер, 25 вересня 2008 08:56

Наречена погодилася на заміжжя через 25 років після пропозиції

Здивуванню 40-річного саудівця не було межі: родич нареченої, якій він 25 років тому зробив пропозицію і з якою був заручений, що подзвонив йому, повідомив, що вона згодна вийти за нього заміж. Про це повідомляє саудівська газета "Ель-Медіна".

Затримку з відповіддю той, що дзвонив пояснив тим, що весь цей час дівчина не наважувалася дати остаточну згоду на шлюб. Тепер же, додав він, причин відмовлятися від одруження у нареченого немає. За минулі чверть століття, повідомляє газета, на руку і серце розбірливої дівчини були багато претендентів, проте всім вона відмовляла.

Перший претендент зробив дівчині пропозицію ще в її дитинстві. Наречену, що зважилася нарешті сказати "так", не бентежило те, що за час її довгих роздумів наречений вже встиг обзавестися дружиною і дітьми. Не зупинило це і його, благо, іслам дозволяє мати чотирьох дружин.

Так, через 25 років і було зіграно це надзвичайно неординарне весілля, пише саудівська газета, що не згадує імен героїв її розповіді, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Наречена погодилася на заміжжя через 25 років після пропозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути