вівторок, 08 квітня 2008 08:58

Наречена Павла Волі влаштувала sex-шоу з іншим (ФОТО)

На вечірці з нагоди закриття Російського тижня моди Тімур "Каштан" Батрутдінов влаштував еротичні танці на барній стійці з Машею Кравцовою.

До 23 років Маша, відома як Маріка, прославилася не тільки як модель, телеведуча і дівчина "гламурного покидька" Паші Волі, але ще і як талановитий дизайнер. Вечірка з нагоди показу її колекції стала гідним приводом для зустрічі резидентів Comedy Club.

Після показу гості відправилися в один із московських клубів. Першим в заклад знову з"явився Паша Воля. Він з гордістю оголосив про появу своєї коханої. Під бурхливі оплески в залі з"явилася винуватиця торжества і, узявши мікрофон, вимовила:

- Я хочу сказати всім велике спасибі, без вас цього б не було. А ще я хочу висловити окреме спасибі Паші за підтримку. Я тебе люблю!

Після такого відвертого зізнання Маріка повелася дивно. Кравцова браво забралася на барну стійку і влаштувала стриптиз, що похитнув нервову систему бувалих гуляк.

Де тут логіка, невідомо, ось тільки Воля, замість того щоб закочувати сцени ревнощів, почав підбадьорювати кохану і підігрівати інтерес оточуючих, пише "Твой День".

Зараз ви читаєте новину «Наречена Павла Волі влаштувала sex-шоу з іншим (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути