понеділок, 03 серпня 2009 13:18

Наречена Януковича-молодшого носить короткі шорти та ботфорти (ФОТО)

"Бліку" стали відомі нові подробиці про таємничу наречену Віктора Януковича-молодшого. Днями тато щасливого нареченого - політик Віктор Федорович Янукович - розповів, що Оля з простої сім"ї: "Тато у неї начальник цеху на заводі, мама - викладач".

Янукович скромно повідомив, що наречена сина родом з Донецької області. Тепер стало відомо, що випускниця юрфаку Донецького державного університету управління Ольга Корочанська родом з шахтарського містечка Соледар, яке славиться соляним промислом і цілющими соляними шахтами.

13 жовтня їй виповниться 24 роки. У неї є сестричка на ім"я Ганна, молодша на два роки. За деякою інформацією, наречена Януковича керує автомобілем "Субару". А на фотографіях дівчина дуже ефектно виглядає: короткі білі шорти, блискучий піджак і довжелезні блакитні чобітки-ботфорти. На знімках видно, що Оля разом з молодшою сестрою Ганною і подружкою розважаються десь в кафе, ресторані або нічному клубі.
Зараз ви читаєте новину «Наречена Януковича-молодшого носить короткі шорти та ботфорти (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути