вівторок, 28 липня 2009 11:46

Сини Ющенка і Януковича одружаться у серпні

Сини Ющенка і Януковича одружаться у серпні
У серпні 2009-го зареєструють шлюби сини Президента і лідера Партії Регіонів. Про це пише "Сегодня".

Але якщо про весілля Андрія Ющенка поки говорять лише неофіційно, то зазвичай неговіркий Віктор Янукович-младший підтвердив інформацію і розкрив декілька секретів. В інтерв`ю телеканалу "1+1" нардеп від Партії Регіонів розповів, що його наречену звуть Ольга, родом вона з Донбасу і за професією юрист. Крім того, за інформацією видання, Ольга їздить на автомобілі Subaru.

На запитання — як довго тривають їх стосунки, — Янукович-молодший відповів образно: "Ми разом вже достатньо довго, щоб зрозуміти, що шукали один одного все життя". Раніше Віктор говорив, що йому подобаються "грамотні, розумні і тактовні дівчата" — мабуть, його обраниця відповідає всім цим вимогам.

Весілля президентського сина Андрія Ющенка також повинне відбутися в кінці серпня. Правда, як повідомила глава Секретаріату Президента Віра Ульянченко  в інтерв`ю Катерині Осадчій , мова піде про скромні урочистості за участю лише найближчих людей — не більше 25 осіб. Розкішніше і масовіше святкування, можливо, відбудеться наступного року, після президентських виборів.

Наречена сина Президента — сестра телеведучої Маші Єфросиніної Ліза, з нею Андрій Ющенко знайомий вже декілька років.

"Сегодня".  
Зараз ви читаєте новину «Сини Ющенка і Януковича одружаться у серпні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути