четвер, 28 лютого 2008 09:31

Наомі Кемпбелл одужує після операції

Супермодель Наомі Кемпбелл видужує після 4-годинної операції з видалення кісти. 37-річна модель спеціально прилетіла в медичний центр Бразильського міста Сан-Паулу, щоб пройти цю процедуру, пише The Sun.

Кіста - патологічне утворення, заповнене рідиною, що може з"явитися в різних органах і тканинах організму. Імовірно, Наомі видалили кісту яєчника. Одна з п"яти жінок стикається з кістозними утвореннями на обох яєчниках. Проблеми виникають у випадку, якщо відбувається розрив кісти. Серед симптомів - різкий біль в животі.

Кіста Наомі була видалена за допомогою лапароскопії. Лапароскопія - це дослідження очеревинної порожнини за допомогою введення в неї спеціального медичного ендоскопа. Та ж сама техніка використовується для того, щоб визначити, чи є кіста доброякісною або злоякісною.

Існує також полікістоз яєчників - серйозніше захворювання, пов"язане з гормональними відхиленнями. Як повідомляють місцеві ЗМІ, операцію Наомі робив один з найбільших Бразильських фахівців з гінекології Арістодемо Пінотті.

Наомі Кемпбелл - часта гостя в Бразилії. У лютому цього року модель брала безпосередню участь в святкуванні Карнавалу і сама танцювала самбу на вулицях столиці штату Баія міста Сальвадор, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл одужує після операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути