понеділок, 24 вересня 2012 18:06

Намісник Павло попросив Януковича "приборкати божевільних журналістів"

Намісник Павло попросив Януковича "приборкати божевільних журналістів"
Фото: comments.ua

Настоятель Києво-Печерської Лаври, митрополит Павел (Лебідь), який є депутатом Київради від Партії регіонів, після сьогоднішнього інциденту з між ним і журналісткою, звернувся до президента України з проханням приборкати "божевільних журналістів".

"Я звертаюся до Президента України, Голови Верховної Ради з проханням, нарешті, прийняти якісь заходи у відношенні божевільних журналістів. Підкреслюю - божевільних журналістів - і не всіх. Якщо у нас твориться таке беззаконня, потрібно наводити порядок ", - йдеться у зверненні митрополита Павла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Намісник Лаври Павло накинувся на журналістку і звинуватив її у блуді

Сьогодні на території Києво-Печерської Лаври біля корпусу 41/42 стався інцидент за участю настоятеля Києво-Печерської Лаври та журналістки видання "Кореспондент" Ксенії Карпенко, яка намагалася взяти у владики Павла коментар для статті про матеріальну життя Церкви. Журналістка звинуватила митрополита в грубій поведінці: "грубо відповідав ... потім почав викручувати руки і забрав мобільний телефон ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Священник з Лаври проклинав журналіста через питання про "Мерседес"

У митрополита Павла інша версія інциденту: "Під час богослужіння дві журналістки ходили навколо храму і питали про мене, про мого помічника. Потім вони чекали мене під будинком. Одна з них з фотоапаратом на відстані фотографувала мене, а друга знімала на камеру телефону і приховану камеру. Журналіст поставила мені запитання: "Скажіть, звідки Церква бере гроші?" Я відповів, що не уповноважений від імені Церкви обговорювати з нею цю тему. Тоді журналістка заскочила в мою машину. Я намагався перешкоджати цьому, в результаті чого вона подряпала мені руки, потім вона почала битися, тому мені довелося викликати міліцію. Крайньої зухвалістю після всього, що сталося стали слова журналістки, звернені до мене: "А де Ваше смирення?".

Зараз ви читаєте новину «Намісник Павло попросив Януковича "приборкати божевільних журналістів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

53

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути