понеділок, 12 березня 2007 15:35

Найтовстіший у світі чоловік скинув 200 кг (ФОТО)

Житель мексиканського міста Монтеррей 41-річний Мануель Урібе завдяки дієті і вправам скинув 200 кг. Вага найтовстішої у світі людини у травні 2006 року становила 550 кг.

Мексиканець вперше за останні п"ять років покинув свій будинок. Проте, для того, щоб усадити його в кузов вантажівки, знадобився підйомний кран. До цього друзі і родичі викотили ліжко з Урібе з будинку.

- Я відчуваю себе прекрасно після 5 років самітництва, - сказав Мануель за порогом будинку, де його зустрічав оркестр.

Потім він відправився у поїздку в місто.

Урібе, який все ще не може ходити, розповів, що йому вдалося скинути 200 кг, завдяки дієті "Зона" - вона направлена на регуляцію гормонів через вуглеводи і білки. Як фізичні вправи він використовував підвісну систему, яка допомагає йому піднімати тяжкість.

До 22-х років Мануель важив 132 кг. Не дивлячись на значне ожиріння, холестерин і рівень цукру в крові завжди знаходився в нормі.

Минулого року Урібе планував поїхати до Італії, щоб пройти операцію зі скорочення кишечника. Але результати, отримані вдома, розчарували мексиканця, тому він вирішив залишитися і продовжити виконувати фізичні вправи і дотримуватися дієти, повідомляє MIGnews.

Зараз ви читаєте новину «Найтовстіший у світі чоловік скинув 200 кг (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути