понеділок, 01 січня 2018 17:59

Найбільш гучні скандали шоу-бізнесу в 2017 році

2017-й запам'ятався гучними скандалами серед зірок шоу-бізнесу. Їхні розбірки обурили мільйони українців.

Зустріч Нового Року під промови Путіна

Першою оскандалилась кулінарний експерт програми "Все буде смачно" Алла Ковальчук. Жінка на своєму інтернет-каналі в YouTube виклала відео, де вона зазначає Новий рік "по московському часу" під промову Путіна, пише kp.ua.

Автор: kp.ua
 

У результаті їй довелося піти з телебачення. І зараз Ковальчук активно веде свій інтернет-канал, на якому близько 60 тисяч передплатників. Вона готує, ділиться кулінарними секретами, розповідає про себе і свою сім'ю.

Заборона в'їзду російським співакам

22 березня СБУ заборонила в'їжджати до України учасниці Міжнародного конкурсу Євробачення-2017 від Росії 28-річній Юлії Самойловій. Співачка перетнула кордон Криму без офіційного дозволу 7 червня 2015 року. Виступала в кримському місті Керч на святі "Світ спорту і добра".

Автор: kp.ua
 

23 квітня в Україну не пустили російську співачку Лоліту Мілявську. Її затримали на кордоні на пункті пропуску "Конотоп". Співачка їхала потягом "Москва-Київ" до тяжко-хворої доньки та матері. Її зняли з потяга та не дозволили в'їхати в Україну.

"В 4 ранку зняли з поїзда. Не можу відвідати свою дитину, яка захворіла. Навіть прикордонники співчувають. Я народилася в Україні, у Мукачевому. І що ж там у вас таке в СБУ коїться? Все роблять щоб я забула українську мову", - сказала тоді Лоліта Мілявська.

Вибрик журналіста на Євробаченні-2017

Справжній перформанс на очах мільйонів телеглядачів влаштував скандальний журналіст Віталій Седюк під час Євробачення-2017. Забрався на сцену, оголив свою "п'яту точку" прямо під час виступу Джамали.

Автор: kp.ua
 

Зірвати шоу йому не вдалося. Співачка і оком не моргнула, а провокатора стягнули зі сцени. Але тих двох секунд вистачило, щоб зіпсувати імідж України як організатора конкурсу.

"Не те, щоб я не поважав Євробачення, і я нічого не маю проти Джамали. Вона одна з небагатьох виступала на маленькій сцені, а я як раз був поруч в першому ряду біля цієї сцени. Чому я це зробив? Це свого роду акт моєї епатажності, епатажний вчинок", - сказав Седюк.

Заборона серіалу "Свати"

30 листопада в Україні заборонили трансляцію телесеріалу "Свати"студії "Квартал 95". Російського актора Федора Добронравова внесли до чорного списку. У фільмі грав головну роль. Тепер актор у числі людей, які загрожують національній безпеці України.

Артист відкрито підтримує політику Володимира Путіна. Неодноразово виступав в окупованому Криму.

Лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський обурився тим, хто висловився за припинення трансляції серіалу.

Автор: kp.ua
 

"Ви ж люди нормальні, а не собаки. Що ж вам дали команду "фас" і ви побігли? Ви питали, кому потрібен цей серіал? Смаків багато - не подобається - не дивись. Кому це треба? 800 млн переглядів тільки в Ютубі. Кажуть, що "Свати" - це пропаганда. Хлопці, отямтеся. Серіал про сім'ю, любов та дітей. Там немає нічого крім гумору, сміху й теплого настрою", - зауважив Володимир Зеленський.

"Заборонити "Свати" через Добронравова — лише офіційний привід. Цьому серіалу нав'язували стереотипи, що українці — це така бидлота, яку освічені росіяни хочуть підтягнути до світлого "русского мира", до цивілізації" - каже шоумен Дмитро Чекалкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти оголосили прогнози про політику, науку та їжу на 2018 рік

У центрі сюжету - культурний конфлікт між освіченим персонажем, сватом Ковальовим і вічно "шокаючим" і "гакаючим" простаком Будьком.

"Мої колишні колеги, українські дипломати розповідають, в якому захваті були їхні російські колеги від цього серіалу: "О, нарешті, хохли про себе зняли гарне кіно, показують, які вони дебіли", - додав Чекалкін.

Зараз ви читаєте новину «Найбільш гучні скандали шоу-бізнесу в 2017 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути