четвер, 07 квітня 2011 14:47

На "Ярмарку дозвілля" у Львові представили 200 гуртків
11

Сьогодні у Львівському палаці мистецтв на вулиці Коперніка, 17 відкрився "Ярмарок дозвілля". Він триватиме до 9 квітня. У ньому взяли участь 41 організація і 200 гуртків Львівщини. Дітей із львівських шкіл привели цілими групами вчителі, з районних шкіл приїхали автобуси.

Олег Березюк із адміністрації міського голови привітав дітей та батьків із святом Благовіщеня та закликав перестати бавитися в комп'ютерні ігри:

"Досить гратися в Контралстрайк на комп'ютерах. Треба займатися спортом, творчістю. Талановиті діти – шлях до успіху країни. Батьки, шукайте якісну альтернативу некорисним заняттям, записуйте дітей у гуртки!" – закликав чиновник.

Три поверхи Палацу Мистецтв зайняли демонстраційні стенди із гуртками. Одразу на місці можна дізнатися про гурток, записатися туди. Найбільше діти крутяться біля стенду Львівського еколого-натуралістичного центру. Два стенди цього гуртка займають клітки з птахами, мавпою та акваріуми. Батьків більше цікавлять розвиваючі гуртки – підходять до дитячих студій танцю, спортивних секцій. На ярмарку один із фірм-спонсорів роздає дітям шоколадки – їх розбирають вмить.

Щогодини до 17.00 на трьох показових майданчиках виступають зразкові дитячі колективи танцю, співів,бойових мистецтв. Презентуватимуть шкільну газету, показуватимуть лялькову виставу, музичну казку, гру на музичних інструментах.

Зараз ви читаєте новину «На "Ярмарку дозвілля" у Львові представили 200 гуртків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути