середа, 03 липня 2019 07:00

На які знаки чекає безхмарне майбутнє – астролог дав прогноз на 3 липня

На які знаки чекає безхмарне майбутнє – астролог дав прогноз на 3 липня
Нові враження та безхмарне майбутнє світять Овнам, Скорпіонам, Стрільцям, Водоліям і Рибам. Фото: apostrophe.ua

3 липня – це перший день місячного циклу. Не жалійтеся на долю. Використайте шанс дещо змінити у своєму житті. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Ця доба буде вдалою для людей з практичним складом інтелекту, - говорить астролог. - Пошукайте новий стиль одягу чи зачіски. Створіть щось красиве і практичне власними руками. Через самовираження до вас прийде внутрішнє відчуття гармонії. Погано почуватимуться кардіологічні хворі. Збільшиться кількість серцевих нападів. Проведіть вечір у спокійній обстановці".

Нові враження та безхмарне майбутнє світять Овнам, Скорпіонам, Стрільцям, Водоліям і Рибам.

Овен

Ви одержите лише частину очікуваного прибутку. Не вступайте у суперечки. Із затримкою надійде уся сума. Майте під руками гроші для здійснення термінового ремонту. Заробітки скоро зростуть.

Тілець

Через власну необачність можете втратити немалі гроші. Не дозволяйте себе ошукати. Довіра у фінансових питаннях не доречна. Знижується загальний тонус організму. Хилитиме до сну. Не сідайте за кермо.

Близнюки

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Сплатити усі поточні рахунки одразу не вдасться. Вирішуйте фінансові проблеми поетапно. Для зустрічі з коханими не кращий час. Побачення залишить неприємні відчуття.

Рак

Досягти усього, що запланували, буде непросто. Зароблені гроші не потраплять до ваших рук у повному обсязі. Доведеться відмовитися від деяких витрат.

Лев

Додаткових фінансових внесків потребуватимуть діти. Пошукайте нові засоби економії. Багато чого буде сказано згарячу. Контролюйте себе, щоб не зашкодити своїй репутації.

Діва

Афішувати свої подальші фінансові плани не варто. Не сполохайте удачу. Обирайте по можливості безготівкову форму розрахунку за надані послуги. У вас буде грайливий настрій. Люди легко йтимуть на спілкування з вами. Не засиджуйтеся вдома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки грошей потрібно, аби дослідити родовід до 7 коліна

Терези

Заробіток залишатиметься стабільно невисоким. Не здавайте у ремонт свої речі. Вони надовго затримаються у сервісному центрі. Контролюйте пульс під час занять фізичними вправами та швидкого пересування пішки. Можливі прояви тахікардії.

Скорпіон

Грошей буде вдосталь. Не купуйте секонд. Особливо якщо йдеться про авто чи побутову техніку. Це будуть даремно витрачені гроші. Що-небудь змінити в особистому житті зараз буде важко. Дозвольте подіям розвиватися послідовно. Не впадайте у відчай.

Стрілець

Очікувані прибутки надійдуть вчасно. Не можна у цей день виявляти жадібність. Легко розставайтеся зі старими речами. Надайте матеріальної підтримки старшим родичам.

Козеріг

Проведіть ревізію своєї бухгалтерії. Зранку отримаєте аванс. Ввечері зведіть витрати до мінімуму. Бо викинете на вітер велику суму.

Водолій

Будьте порядними з фінансовими партнерами та клієнтами. Не плекайте надмірних меркантильних інтересів. Ситуація може обернутися проти вас. Ви з коханими говоритимете різними мовами. Не критикуйте їхні ідеї.

Риби

Обставини складуться на вашу користь. Навіть при наявності невеликої суми у кишені ви зможете придбати усе необхідне. Купіть собі корисну симпатичну дрібничку.

2 липня відбулося Сонячне затемнення. Перший тиждень липня не підходить для прийняття серйозних рішень.

Зараз ви читаєте новину «На які знаки чекає безхмарне майбутнє – астролог дав прогноз на 3 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути