четвер, 27 травня 2010 19:55

На Волині на 8 років посадили міліціонера

На Волині на 8 років посадили міліціонера

Луцький міськрайонний суд виніс вирок слідчому обласного управління міліції у Волинській області Михайлу Ч. Він намагався продати 1,2 кг опію екстракційного. Про це Gazeta.ua повідомили у прес-службі СБУ.

У 2004 році співробітники міліції затримали групу осіб, яка в одному із сіл Луцького району влаштувала лабораторію з виготовлення наркотиків. Під час затримання у них вилучили 5-літрову ємність опію масою понад 1,6 кг.

Після експертизи наркотики як речовий доказ передали Михайлу Ч., який працював слідчим у надзвичайно важких справах. Він вирішив збути частину наркотиків. Щоб приховати злочин, долив у ємність розчинник.

Через деякий час справу передали іншому слідчому. У цей час Михайло уже знайшов покупців на свій товар. Придбати опій за $6 тис. погодились двоє кримчан, які вже мали судимість.

Злочинця виявили вже тоді, коли матеріали кримінальної справи передали до суду. Там, на вимогу співробітників СБУ, суд призначив нову експертизу речових доказів. Виявилося, що в ємності із опіумом лишилося всього 400 г наркотичної речовини.

2007 року прокуратура Луцька порушила проти міліціонера кримінальну справу, а тепер винесла остаточний вирок. Михайлу присудили вісім років тюрми.

Зараз ви читаєте новину «На Волині на 8 років посадили міліціонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути