середа, 20 березня 2019 08:52

На українського ведучого напали - опублікували дивне відео

На українського ведучого напали - опублікували дивне відео
На укранського ведучого напали - опублікували дивне відео. Фото із відкритих джерел.

У мережі з'явилося відео, на якому на відомого українського телеведучого Дмитра Комарова в Бразилії здійснюють збройний напад.

Відео із нападом опублікували на YouTube на канал "ACTOR FIGHT" з хештегом dmytrokomarov. В описі до ролика зазначено: "Моїм українським друзям не дуже пощастило". Що саме сталося і подробиці інциденту поки невідомі. Не виключено, що відео постановочне, передає Апостроф.

На кадрах видно, що Комаров йде по місту, за ним слідують невідомі чоловіки. Далі вони починають бігти за ведучим, і,стріляти в нього. Комаров падає, на його обличчі - червона рідина, схожа на кров. Падає і оператор. На цьому відео обривається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лесю Нікітюк госпіталізували з невідомим діагнозом

У Instagram ведучого останнє фото опубліковане два дні тому. Під фото написано:

Переглянути цей допис в Instagram

Сегодня был наш 200-й съёмочный день в Бразилии. Вечером встретились с Луселией Сантос (исполнительницей главной роли в сериале "Рабыня Изаура"). Она только что вернулась из Украины, это было её второе путешествие к нам в гости. Снималась в документальном проекте BBC, в Киеве, Николаеве и Хмельницком. Очень счастлива. Тепло посидели. Вспоминали её первый приезд, особенно 18 часов в поезде Черновцы - Одесса)). Вспоминали съёмки прошлым летом. Подумать тогда не мог, что так долго буду в Бразилии. А Луселия представить не могла, что её завалят личными сообщениями с благодарностью за рецепт борща в блендере🙂 И что этот рецепт из программы #мирнаизнанку станет хитом на кухне у многих хозяюшек.

Допис, поширений користувачем @ komarovmir

"Сьогодні був наш 200-й знімальний день в Бразилії. Увечері зустрілися з Луселія Сантос (виконавицею головної ролі в серіалі" Рабиня Ізаура "). Вона щойно повернулася з України, це було її друга подорож до нас в гості. Знімалася в документальному проекті BBC, в Києві, Миколаєві та Хмельницькому. Дуже щаслива. Тепло посиділи. Згадували її перший приїзд, особливо 18 годин в поїзді Чернівці - Одеса)). Згадували зйомки минулого літа. Подумати тоді не міг, що так довго буду в Бразилії. А Луселія уявити не могла, що її завалять особистими зі спілкуваннями з вдячністю за рецепт борщу в блендері", - написав він у підпису до фото зробленому добу назад.

Переможниця Національного відбору на Євробачення-2019 Ганна Корсун, яка виступає під псевдонімом Maruv, розповіла про бурхливі студентські роки. У юності співачка мала проблеми з правоохоронними органами й навіть отримала в бійці травму носа.

Зараз ви читаєте новину «На українського ведучого напали - опублікували дивне відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути