неділя, 07 листопада 2010 13:24

На Сумщині молодий чоловік одну сестру вбив, іншу викрав

На Сумщині молодий чоловік одну сестру вбив, іншу викрав
У селі Межиріч Лебединського району Сумщини 23-річний чоловік, аби повернути кохання дівчини, викрав її і силоміць утримував у покинутому будинку на околиці села, повідомляє ГУМВС Сумської області.

Дівчина втекла і повідомила міліцію. Дві доби правоохоронці ловили викрадача. А коли спіймали, з'ясувався ще один цікавий факт. Затриманий виявися причетним до вбивства старшої сестри коханої, яку правоохоронці розшукували як безвісті зниклу.

"Ми його підозрювали з перших днів, але пред'явити йому на той час нічого не могли. Останній дзвінок Катерині був зроблений з його телефону. Проте інших зачіпок не було. Та оцим викраденням Марини він себе і спровокував. А далі розставити все на свої місця діло оперативної техніки", - повідомив начальник Лебединського міськвідділу міліції Юрій Бондік.

16-річна Марина два роки співмешкала з Олексієм в його будинку. Спочатку все було добре, та згодом почались сварки. Не витримавши, дівчина пішла жити до бабусі з дідусем. Та полишати кохану в плани чоловіка не входило. Олексій днював і ночував під дверима будинку дівчини. Проте остання була невблаганна. Аби остаточно розірвати стосунки, написала листи Олексію з проханням залишити її і родину в спокої. Та чоловік пішов на рішучий крок.

"Ввечері я пішла у двір. Несподівано з темряви вискочив чоловік. Накинувся на мене, затулив рота, зав'язав очі. Потім приставив ніж до мого горла. Примусив перелізти через паркан. І повів кудись… Я навіть не зрозуміла, хто це був. Дуже була налякана", - розповіла Марина.

Із зав'язаними очима Марині довелося пройти шість кілометрів. Викрадач жодним словом не обізвався до неї. А далі був холодний, покинутий будинок. Дівчина розуміла що її стережуть. На деякий час зловмисник втратив пильність. Чим і скористалась Марина. Їй вдалося втекти. Проте, що її викрав саме Олексій, дівчина здогадалась, коли, увійшовши до будинку разом із правоохоронцями, побачила забуту ним курточку.

"Ми передбачали, що Олексій буде втікати. А єдиний хід був через річку Псел. Там і зробили засідку. Один міліціонер сидів на дереві, спостерігав за підозрюваним у бінокль, інший ждав на мосту. Олексій, мабуть, щось запідозрив, сховався під мостом, у трубі. Один із співробітників звідтіля його "викурив". Олексій вирішив тікати через болото. Там,у болоті, міліціонерам вдалося його спіймати", - зазначив Юрій Бондюк.

Уже у міськвідділі затриманий несподівано зізнався ще у одному злочині. Він вбив старшу сестру Марини - 17-річну Катерину. Дівчина завинила лише тим, що відмовилась допомогти йому помиритися із Мариною. Олексій задушив дівчину. Тіло знайшли за декілька кілометрів від села, закопаним у лісі. Разом із вбитою дівчиною хлопець поклав мобільний телефон жертви та прощальні листи Марини до нього.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Сумщині молодий чоловік одну сестру вбив, іншу викрав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути