субота, 03 жовтня 2009 16:42

На Сумщині міліціянти п"яного водія зупиняли зброєю

На Сумщині міліціянти п"яного водія зупиняли зброєю
У селі Новосуханівка Сумського району Сумської області правоохоронці застосували вогнепальну зброю, щоб зупинити автомобіль, за кермом якого перебував нетверезий водій.

Як повідомили у секторі зв"язків з громадськістю управління ДАІ Головного управління МВС України в Сумській області, почалося все з того, що водій "Ниви" не відреагував на вимоги інспектора ДПС про зупинку, а лише натиснув на газ та почав тікати на великій швидкості, порушуючи Правила дорожнього руху. Міліціонерам довелося переслідувати автомобіль майже півгодини, але водій не зупинявся.

Співробітникам ДАІ, виїхавши за межі населеного пункту, вдалися до крайніх заходів – застосували вогнепальну зброю. На два попереджувальних постріли у повітря водій ніяк не відреагував. Тож правоохоронці прострелили колесо і зупинили автомобіль.

Після затримання 24-річного водія з"ясувалося, що останній перебував у стані алкогольного сп"яніння, що згодом підтвердила експертиза Сумського обласного наркологічного диспансеру. Водій не мав при собі водійських документів, нещодавно його вже затримували за подібне порушення і вилучили права. Наразі правопорушник може позбавитися і автомобіля.

Загалом з початку року на Сумщині працівниками міліції було виявлено понад 8000 нетверезих водіїв УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На Сумщині міліціянти п"яного водія зупиняли зброєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути