середа, 30 вересня 2009 11:05

ДТП в Харкові перетворилося на масову бійку (ВІДЕО)

ДТП в Харкові перетворилося на масову бійку (ВІДЕО)

У Харкові 27 вересня на вулиці Героїв Праці зіткнулися Opel Kadett і Mitsubishi Pajero. Замість того, щоб оформити ДТП разом з ДАІ, водії та пасажири вирішили з"ясувати стосунки, схопившись за палиці та ножі. Заспокоїти автомобілістів вдалося тільки після прибуття бійців спецпідрозділу "Беркут", повідомляє "Об"єктив".

За словами свідків, першими почали бій водій і пасажир легкового авто. Після ДТП вони порізали колеса позашляховика, побили скло і навіть ударили нетверезого водія джипа. Чоловік не розгубився і покликав друзів.

Коли останній пасажир з легковика втік, водій джипа разом з товаришем почали мстити автомобілю кривдників. Схопившись за палиці, били по кузову і стеклам, порізали колеса. Один навіть намагався вирвати кермо.

У результаті - суперечка між двома водіями переросла в справжнє побоїще. З"їхалися знайомі обох сторін. Автоаматорів, що пустили в хід кулаки, ледве вгамували прибулі міліціонери.

"Мало того, на допомогу були викликані друзі і з однією, і з другої сторін. В результаті, кількість людей, що билися, наблизилася приблизно до 8-10 людей", - розповів перший заступник начальника Київського райвідділу міліції Ігор Назаренко.

У результаті, правоохоронцям довелося викликати бійців "Беркута". Сторони заспокоїли, порушили кримінальну справу за статті "хуліганство". Міліціонери з"ясували: учасники ДТП спочатку намагалися домовитися, не викликаючи інспекторів ДАІ. Але мирно вирішити питання не вийшло.

Відео та фото інциденту - дивіться тут.

Об"єктив

Зараз ви читаєте новину «ДТП в Харкові перетворилося на масову бійку (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути